Trancepleme.forum

TP.forum => Tales of the inexpressible => : Ratko 18.09.2005. 14:42: Klaonica @ Zagreb (16/09/2005)
: Ratko 18.09.2005. 14:42
..... mozgova ( refren jednog zagrebackog crust benda ).
Klaonica se ovaj put po meni pokazala pravim mjestom za prikazivanje attackovog underground stimunga. Iz nikakve infrastrukture neobicna skupina ljudi sa nekim ful cudnim radom uspijeli su slozit atmosferu koja nalikuje na pravu zabavu koja se podigla stepenicu vise. Bljestilo projekcijskih platana i dekor uz jako dobar sound na glavnom floru i attackov bas korner sa zanimljivim lineupom pokazuje da attackova skola nije umrla i da ce se u gradu sigurno odrzati jos pokoja zurka. Mogu samo zazaliti sto nam je sistem na neki nacin uspio upropastiti stimung sa svojim prenaglim i naravno na neki nacin agresivnim pristupom sto su osijetili posjetitelji na parkiralistu ispred klaonice ( A.C.A.B.). Koliko sam saznao ekipa koja je pala pod cizmom sistema pala je samo sa prirodnim supstancama ..... ( to komentirajte kako zelite ).
Sto se muzickog dijela tice frend Dovla ce reci da nikad nije cuo losije miksanje od mene a ja cu reci da mi je bilo zakon fino i nadasve ugodno camiti pred praznom klaonicom i igrat se sa mikserom i Nano boxom zbilja sam se super osi :musice: jecao.
a daljni muzicki dio sam propustio radi svadbe koja me je natjerala na razmisljanje gdje ja to zivim ali to bio offtopic. Kada sam se vratio u Klaonicu naletio sam  na Njaxov laksi dio seta i uzivao u tom nekom drugom sistemskom nacinu zivota.
Ovim putem zahvaljujem svima koji su bili dio te igre i zelim da frend Val ozdravi sto prije :D


: Klaonica @ Zagreb (16/09/2005)
: Bip 18.09.2005. 16:31
...došao sam na kratko (završavao je Hip, a počinjao Njax)...ali prostor je jako fora  ;)
...bilo mi je fora na ulazu kad sam pitao tipa kolko upad, a on meni kolko imaš  :mrgreen:
...uspio spotat neki On Air remix i Blt - The Calling live edit
...sve u svemu jako lijepo mi je sve izgledalo
...fala Hipu za vožnju doma...


: Klaonica @ Zagreb (16/09/2005)
: vrtlarGljiva 19.09.2005. 13:13
Prvo da kazhem duuugo nisam bio na transu i full on sam ga se zazhelio....

Dakle...ok mjesto...bio sam vikend prije na drumbi i moram rechi da me prostor sa ovim uwog dekoracijama ugodno iznenadio. Doshao sam negdje na oko pola hipovog seta  :nocomment:
Nakon njega njax je bio pravo olakshanje, meni osobno dobarrr, bash sam se ischagao   =D>  . Zhao mi je samo shto nisam otishao na sljeme (jel to odrzhano uopche???  :?  )...

I... to bi bilo to... Nadam se da se vidimo vecheras u papilonu...


Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.