Trancepleme.forum

TP.forum => Tales of the inexpressible => Topic started by: Brijana on 26.08.2012. 19:53Title: Party: Future Nature 2012 - Liquid Fire
Post by: Brijana on 26.08.2012. 19:53
Unatoč činjenici da se termin preklapao s Lost theory, Future Nature je i ove godine bio vrlo dobro posjećen, ne samo našim partijanerima, nego i strancima. Organizatori su si dali truda oko dekoracija i uređenja, posebno nam se dopao chill floor gore. Pohvala i na instalaciji većeg broja WC-a ispred tvrđave.
I cijena je bila vrlo prijateljska za domaće prilike, i festivalska, kao i postojanje dnevnih karata za sve dane. Vjerujem da je upravo i to doprinijelo dobrom odazivu. Mi smo došli u subotu ali smo na kraju ostali i na afteru u nedjelju :)

Vrhunac subotnje noći festivala (osim naravno tradicionalno izvrsnih Twisted Twinsa, ove godine 1/2 Twinsa ;)) bio je live act Beardya začinjen Brazilskim akrobatima.

Drago mi je što smo opet došli na Future nature, koji posjećujemo redovite svake godine, još od prvog izdanja.
No nadam se da će se slijedeće godine organizatori Future Nature i Lost Theory ipak unaprijed dogovoriti oko termina, u zemlji u kojoj tijekom cijelog ljeta ima ukupno 3-4 takva festivala.


Title: Re: Party: Future Nature 2012 - Liquid Fire
Post by: deimos on 27.08.2012. 08:09
Super je fest bio, mi smo otisli u subotu doduse kad je bilo najvise ljudi, cetvrtak i petak su nazalost bili slabije posjeceni. Organizacija je stvarno bila super, dobro i da su usred redukcije uspjeli osigurati vodu i sve ostalo... Da chill floor je bio super, mi smo krmili radje tam prek dana neg u satoru :zubo: Definitivno više stranaca nego domacih, barem prva 2 dana... :) Mi smo se vratili doma pod jako pozitivnim dojmom nakon svega! I punta christo je 100x bolja lokacija od monumenata, imho...

Btw druga polovica Twinsa ti je svirala u petak ujutro. :) I ja se nadam da se iduće g tih par hr trens festivala nece preklpat s datumima... :-/


Title: Re: Party: Future Nature 2012 - Liquid Fire
Post by: twisted twins on 27.08.2012. 10:59
Bilo je odlicno,Punta Christo nikad bolje nije izgledao,ove godine organizacija je bila visoko kvalitetno odradjena-sve se znalo gdje i kad..chill floor savršeno napravljen i pogled na more :D..predobro,i main je bio na najboljoj poziciji u tvrđavi ,gdje su zidovi manji...puno ljudi,wildthigsi su potrgali sa mjuzom..vrhunska  mjuza na vrhunskom razglasu...akrobacije i vatra od brazilaca se super uklopila.sve u svemu super festival..more,mjuza,ekipa iz FN i Pule koja je uvijek  dobro raspolozena,nova lokacija..... :clap:


Title: Re: Party: Future Nature 2012 - Liquid Fire
Post by: PsiloCybian on 28.08.2012. 13:39
Bilo je jednostavno predobro !!! nemam sta dugo reci :D