Trancepleme.forum

TP.forum => Tribe gathering => Topic started by: N. on 06.12.2002. 16:21Title: Ipak se ide u ri...
Post by: N. on 06.12.2002. 16:21
Autobusom u pola 7.Nazocni ce ici: Sheky, Darac, Maja, Vanja, ja.Tako da ako se netko premislja  da vidi ko ide za sad, pa da nas i kontaktira.


Title: eto...
Post by: SHIVA on 08.12.2002. 09:07
hvala Vam shto ste doshli! Bez vas dance floor ne bi bio isti.

Josh jednom jako mi je zhao za after... volio bi da su svi mogli dochi ali jednostavno ne bi svi stali u jednu malu sobu i josh manju kuhinju. U planu je bilo da organiziram vechi prostor za after ali jednostavno nisam uspio. Sljedechi puta biti che mjesta za svih... i na afteru i u line up-u... OBECHAVAM!


Title: Ipak se ide u ri...
Post by: Dovla on 08.12.2002. 12:53
a da netko napise rivju partya, bas me zanima kak je bilo...


Title: Ipak se ide u ri...
Post by: SHIVA on 10.12.2002. 00:25
vjerujem da bi ja bio presubjektivan pa nechu...

Jedino MORAM rech da me Naveen jako ugodno iznenadio a bome i odaziv rijechke techno ekipe (imali smo svega 50-ak ljudi manje nego Colosseum sa jakim techno gostovanjem).


Title: Ipak se ide u ri...
Post by: MMarko on 10.12.2002. 13:57
Evo ja chu  :mrgreen:

Dosli smo oko 17h. Misija je bila napraviti od house diska mjesto za psy. Crk, crk, crk, za par sati uz pomoc pulskog pojachanja disko je pretvoren u prilicno psy prostor. Puno dekoracija i UVa. Steta sto ranije nismo poceli  :(

Oko 22.30h sound je napokon proradio Nesho je zauzeo poziciju, prvo lagano pa progressivasto...pa bum bum, malo nabijanja (shto je ochito pasalo vechinom vjever-techno posjetiteljima). Bez greshaka, a stvari su mi bile skroz nepoznate i dobre.

Oko 00:00 dolazi Shiva i ubija nas fullon hitovima (thx za logic bomb - lekke  :mrgreen: ). Moram pohvalit Shivu sto se mixanja tiche (necu govorit za party, nego za inace)...stvarno je dobro, velika vecina domacih i stranih psy DJeva se mogu uopce tehnicki usporediti sa Shivom.

Mislim da je bilo 1:00 kada je dosao DMT, puno novih stvari (npr sub6 sa nove TIPove kompilacije). Mixanje chudno, ali bez gresaka. Kasnije se pridruzuje Lawrence (aka Hyperion) i zajedno prashe. Hyperion je doduse svoj "live act" radio tako da je pustao svoje stvari sa CDa. Nije ni vazno, jer je zvucalo dobro. Vidi se da su decki odrasli na Shpongleu, Hallucinogenu i slicnim stvarima. Dakle imali su prilicno dobru skolu sto se je i odrazilo na njihov rad. Decki su zakon, kao da su iz Monthy Pythona ispali  :mrgreen:

Naveen je preuzeo oko 4:00, svi su mi govorili da nabija. Pa i nabijao je i svidjelo mi se je poprilicno. Onako nemilosrdni techtrance, sa hitastim uletima.


Pozdrav svima koji su se okupili  :mrgreen: