home info clanci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum
Welcome, Guest. Please login or register.
20.07.2019. 17:32
82.239 Posts in 6.108 Topics by 1.195 Members
Latest Member: vladec
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 ... 25
1  TP.forum / Arhiva / Re: WE BRING YOU JOY! (techno) @ Joy Club, Premantura, 22.01.2011. on: 20.01.2011. 22:12
malo ste fulali forum Razz
2  TP.forum / Arhiva / Re: Party: PISTOLERO TRENS w/ PILA (Ministarstvo Psihodelije) - AKC Medika - 17.12.2010. on: 01.11.2010. 23:52
eto mene po drugi put na pištoljeru Smile
3  TP.forum / Tribe gathering / Re: Dark i tak to on: 21.10.2010. 11:39

wtf!!  da i to je kao dark,, nekak slušam i nemrem verovat,,
4  TP.forum / Arhiva / Re: Party : Psyebancia presents ATRIOHM Live 18.9.10 on: 20.09.2010. 13:28
a  a nekak newijerujem da je wremenska prognoza tak točna, da može 7 dana unaprijed reć akk če bit wrijeme,, ja se opet nekak nadam da neče kišit za vikend,, jer ono ATRIOHM LIVE  ,,, aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
5  TP.forum / Arhiva / Re: Party : Psyebancia presents ATRIOHM Live 18.9.10 on: 18.09.2010. 14:40
Zbog lošeg vremena party se odgađa za idući tjedan.
Više informacija o datumu i mjestu održavanja partya uskoro.

 ma bitno je da če bit, sad kad i gdje nebitno, imam teleporter hehe , tak da  c u
Smile)))
6  TP.forum / Arhiva / Re: Party : Psyebancia presents ATRIOHM Live 18.9.10 on: 16.09.2010. 19:32
kazu da ce potop ovaj vikend..ima neka alternativna lokacija u tom slucaju?

jednom nakon 100god oču ja neš pitat na frumu, pa me preduhitri,,, hehe,, i? i? i? i? i? i?   

jer ono na ozoru sam išla jedino zbog atriohmaiisplatilo se,, tako da,,, platit ču misu u crkwi da se cela crkwa moli za sunčan wikend hehe
7  TP.forum / Tribe gathering / Re: Photoshop (vasi radovi/savjeti/podrska) on: 17.08.2010. 09:54
školski Smile
8  TP.forum / Arhiva / Re: Festival: OZORA FESTIVAL 2010. 03.-08.08. on: 19.07.2010. 02:23
možeš napravit ubrzanu putovnicu , dodje te 200kn više i mislim da je gotova u roku 1tjedan , probvijeri na stranicaa mupa- sve ti piše
9  TP.forum / Tribe gathering / Re: psy slike on: 21.06.2010. 02:25
Quote from: Stemajzl
Ili mozda pod utjecajem opojnih sredstava?

haha možda i to!  gens.gif

hmm mislim da si je vidjela na deviantu pošto sam je i tamo uploudala Smile a možda i u svemiru!! hehe
10  TP.forum / Tales of the inexpressible / Re: Festival: Kula2010 @ Zidine Ivanovac, Osijek, 28-29-30.05.2010. on: 08.06.2010. 18:26
pa kulica je opet bila divna  ,, ugodna , pozitivna, polagana, lagana,, meni  ponekad malo kuruzna,, ali moram priznat da su me gosti ODUŠEVILI sa glazbenim izborom, to mi je bio melem za dušu Dina&shev , i trikoze koliko se sječam i još neki hehe  , naravno nećem zaboravit čill otkriće,, jeebn live čill od deimosa ,, koi je bio baš za izležavanje i gledanja oblaka Smile 
Romano je meni i još nekima opet trgao,, fino smo se isčagali , jbn popodnevni set za isplesat se i onda umrijet (leć hehe)  , nažalost Pilu sam prespavala  jer treba nekad i spavat hehe , i fibno se probudila za Aleka, kada smo opet malo ostavili dušu na sunčanom floru i fino se isplesali Smile

u svakom slučajuveoma ugodno druženje, ugodna vesela šaljiva šarena ekipa, fina zezancija, zanimljive glazbice, vidimo se dogodine Smile

i joj da netzaboravim spomenut harekripnavce  , ajooj, morampriznat da su zagrebački hare krišnovci malo veseliji dok pjevaju hehe,, jer u pojedinim trenucima mi se učinilo dok je pjevao mantru da je tako tužan, tako tužn glas na rubu plača , ali valjda je to bila tužna hare krišna mantra hehe
11  TP.forum / Tribe gathering / Re: Pitanje za vas koji slikate on: 31.05.2010. 14:48
da zato što su brijem razrijedili, jer ja kad sam slikala na platnu sa akrilnim bojama , gdje ih nisam baš razrijedila , kad se boja osušila bila je kao plastificirana malo  tj sjajna , govorim samo iz osobnog iskustva,   a išla sam testirat akrilne na svom zidu , gdje sam ih mao kao razrijedila,,  i sad kad se osušilo nema odjsjaj  neg je mat  eto Smile
12  TP.forum / Tribe gathering / Re: Pitanje za vas koji slikate on: 30.05.2010. 17:33
ovisi kako su velike te slike koje zelis napraviti...ali ja bi ti preporucila akril...imas ton do tona...kakve god hoces..bocica ti kosta od 10-15kn...a dosta toga se da pobojat stiom kolicinom...mozes ih i razredjivat sa vodom.eto.i odlivno izgleda na zidu jer su masne i jake.

upotpunosti se slažem, super su boje , ima ih u mali milion tonova i još su na bazi vode, jedino je što kad bude htio ponovo prefarbat zid morat če ga prwo išmirglat jer ipak kad se akrilna suši ima taj kao neki plastificirani odsjaj, e sad owisi koliko vode staviš u njih hehe
13  TP.forum / Arhiva / Re: Party: PISTOLERO @ Močvara 05.06.2010. on: 28.05.2010. 07:24
jedan qweščn, pošto nikak da odem na neki pistolero , neznam ni ja sama zašt, zanima me ,, a kava se glazba pušća,, brejksi or?
14  TP.forum / Tribe gathering / Re: Pitanje za vas koji slikate on: 28.05.2010. 05:58
ahooj Smile ovak možeš uzet pigmente male i jednu kanticu od 2-3litre jupola,, ovisno što želiš naslikati,, jer možda ti jupol neće ni trebat,, ali u globalu trebaju ti samo one male boćice pigmenata za jupol , mislim da se dipi zovu, ima ih u swakoj kemo boji , nema baš izbora,, tj, osnovne boje + još par  nekih, ali s njima se daju smješati sve ostale boje koje želiš 

eto ukratko Smile
15  TP.forum / Arhiva / Re: ~ALARM ZA PRIRODATA FESTIVAL~ 24-27 Juni Makedonija - Ohrid on: 17.05.2010. 19:52
ovo sa timetableom je lagano fail.
mozda bi bilo ok da je festival nagodinu a ne za malo vise od mjesec dana Smile

opet neka patka??
Pages: [1] 2 3 ... 25



2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by Psihodelikk