home info clanci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum
Welcome, Guest. Please login or register.
24.08.2019. 00:58
82.243 Posts in 6.111 Topics by 1.195 Members
Latest Member: vladec
TP.forum  |  Tales of the inexpressible  | 

Dancing Dragon@Metelkova 27/12/2002

Pages: [1]
SHIVA
Banned


Offline Offline

Rank: Tribe Leader

Posts: 453
Dakle eto i rivju za Trancepleme iz "Metelkova mesto" - Ljubljana.

Prvo boom floor!

Naveen koji je svirao umjesto najavljenog Psykoptera svirao je dosta kratko pa ne mogu pretjerano komentirati a i dobar dio sam propustio zbogfinog chai-a na chillu. No ono shto sam chuo bilo mi je malo zbrchkano. Prilichno dobre i laganije stvari (taman za warm up) ali nakon "dizalice" (onako elevating tune stvari) nikako mi ne idu minimalnije i progresivnije stvari... No to vech spada i pod osobne afinitete a moguche se nije niti spremio za svirku na boom flooru. Uglavnom tehnichki sasvim korektno shto se nikako ne mozhe rechi za sljedecheg dj-a  Twisted Evil

Ali-en iz Njemachke (chemu takvo ime) vrlo je simpatichan momak s krajnje neobichnim (meni osobno super) izborom stvari. Svega 10-ak stvari sam prepoznao shto me apsolutno odushevilo. Prvi dio seta s prilichno kick ass heavy metal obrada (izmjedju ostalog i Seek and Destroy od Metallice) a ostatak seta prilichno kiselog acid zvuka... Meni se svidjelo. Na zhalost beatmatching u "laganom" qrcu shto prilichno nervira. Kad se to deshava raznim lokalnim dj-ima nije mi tolika frka ali kad jedan od glavnih gostiju ima takvih problema... nije bash simpatichno! No dobro... pushtao je doista izvrsne (i meni nepoznate) stvari pa ukupan dojam i nije tako drastichno losh.

Dustin (Ibiza) je pak bitno drugachija pricha. Dechko pushta s CD-a ali osim toga ima i dva MD playera s kojih (koliko sam sqzhio) pushta razne samplove "poskidane" vechinom iz psy hitova (1200 mic's, Alien Project) ali ih pushta "preko" sasvim desetih stvari. Skroz ne loshe Mr. Green Inache mixanje je stravichno precizno ali mixa na brejkove. Dakle nema postepenog crossfade-anja stvari, nema dionica gdje dvije stvari skupa sviraju vech su svi prijelazi "na galamu". No to radi toliko dobro da u stvari i ne smeta. Dapache momak to koristi toliko dobro da je u "shpici" seta kojih sat vremena pushtao samo po 2 minute od svake stvari i to iskljuchivo dionice bez brejkova... dakle pravi full on. Shto se tiche izbora stvari dosta se drzhao novije full on produkcije pa je izostao element iznenadjenja. No ja opet zadovoljan s jutarnjim hitovima Mr. Green

Sa chill floora pohvalio bi dj Zvuk-a koji je pustio brdo poznatih stvari u krajnje chudnim ali dobrim rmx-evima. Naveena na chillu nisam uspio poslushati.

Postavili su i nekakav video wall kojeg zadnji put nije bilo ali se bash i nisam odushevio njime... naime nekakav tipo G-Force cjelu jebenu noch kojeg sam i doma mogao gledat'. Inache ekipa u Metelkovoj prilichno mi se dopala iako najmanje ima tzv. "psy-era". Vechina ekipe je sharoliko drushtvo svih profila i stilova ali opchenito su prilichno otvoreni, susretljivi i prijatni. No unatoch tome chelavaca ipak nekako nema shto je dakako vrlo pozitivno. Metelkova se prilichno popunila pa vjerujem da je party preshao granicu isplativosti no nikad se ne zna.

Enivej ja sam se poshteno zabavio i naskakao a vjerujem da ni Hypnotic i Mmarko nisu ostali kratkih rukava.

Psyonara  Wink

It's not just a disco in the forest... it's an initiation of the tribe, it's like 60's all over again!
31.12.2002. 19:48
View Profile
Pages: [1]
TP.forum  |  Tales of the inexpressible  | 

Dancing Dragon@Metelkova 27/12/2002

    Jump to:

    0 Members and 1 Guest are viewing this topic.    2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by Psihodelikk