home info clanci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum
Welcome, Guest. Please login or register.
19.08.2019. 21:36
82.242 Posts in 6.110 Topics by 1.195 Members
Latest Member: vladec
TP.forum  |  Tribe events  |  Arhiva  | 

- Freaky Dragons Festival - 09-12.08.2007 - Spain

Pages: 1 [2] 3
lessto

Offline Offline

Rank: Tribe Warrior

Posts: 384
Quote from: "nešo"
Biti ce festivala u Puli naravno kao i svake godine ,lokacija je za sad iznenadjenje ! strpljenja sve je pod kontrolom . jebes strance ,podrzavajmo domace !



 ... ajde, lijepo je čuti ovo ... ja isto uvijek kažem; slušajmo mjuzu, a ne imena

 --- nije baš tako rijedak slučaj da upravo taj stranac (zbog kojega se i diže upad) bude lošiji od domaćih rezidenata ... fuck the names !  Laughing
08.01.2007. 16:35
View Profile
DeeTe


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Leader

Posts: 472
Quote from: "nešo"
Biti ce festivala u Puli naravno kao i svake godine ,lokacija je za sad iznenadjenje ! strpljenja sve je pod kontrolom . jebes strance ,podrzavajmo domace !


Ponovimo jos jednom:

Jebes strance, podrzavajmo domace !

ॐ श्ल्यिवोरुस
˙· ٠ • ● ۩ ۞ ۩ ૐ | ohm Sh(LJ)ivokum Kalikaye Namah! | ૐ ۩ ۞ ۩ ● • ٠ · ˙
09.01.2007. 18:45
View Profile WWW
HASHAMAN

Offline Offline

Rank: Tribe Warrior

Posts: 213
Quote from: "lessto"
Quote from: "InNEr"
lessto, yel idemo?  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green



 a gdje gori??!!!  Shocked  


da stvarno, gdje gori?!  Mr. Green  Mr. Green
09.01.2007. 20:34
View Profile
Kalki


Offline Offline

Rank: Tribe Warrior

Posts: 352
Bez veze line up... jedino IBOJIMA I DIGICULT.

09.01.2007. 20:51
View Profile
dreaddelic


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Leader

Posts: 427

Blejim u znopra


E pa konacno neki dark festival,idem tam pa makar samo na naked tourista

Tktktktk
10.01.2007. 23:37
View Profile
dreaddelic


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Leader

Posts: 427

Blejim u znopra


Ma daj molim te, vech sam imao prilike vidjet na sajtu kak ekipa pishe da "dark"ekipa tj. oni koji slushaju dark briju na neznam ti ja kaj (primjer: neko je napiso da mu je bolje dochi na party di se pushta progresiva jer su tam svi nasmjeseni- zachi da tam di se pushta dark da su tamo svi "ljuti"Very Happy , ili mrze sve oko sebe).
Sad vidim kak Acidofil kaze "...bit ce puno darkera pa ko zna moglo bi bit svega" kaj mu to znachi moglo bi bit svega, ko da dark ekipa brije po festivalu i pika ljude nozem, fakat ne zimku.
Ja osobno slusam dark i poznam puno ljudi koji takodjer slusaju dark, i niko od tih ljudi nema nikakvu mrachnu briju,ni nikakve "zle" namjere.
I ni na jednom dark partyu-festivalu,ja osobno nisam imao nikakvih loshih iskustava, normalno da tam di je puno ljudi moguchnost da se desi neko sranje je velika, ali fakat nikad nisam chuo da je neki "dark trancer" naudio nekom.

Npr na UWOG-u 2005 zadnji ili predzadnji dan je po floru brijo neki lik s flasterom na bulji i htio se potuch s nekim (izmedu ostalog i samnom),al to nema veze ni s darkom(jer ga tam nije ni bilo bash)a ni tranceom uopche,tip isho je od covjeka do covjeka i kurchio se bezveze dok ga nisu izbacili redari.

Svi znamo kak tranceri briju ,pa isto tak i "dark tranceri", nemaju  nemaju nikakve mrachne namjere,svi su oni normalna ekipa, to kaj volimo mrachniju muziku ne znaci da da smo neki mrachnjaci kak nas se najcheshche usporedjuje sa dark metalcima (za koje vjerujem da samo izbrijavaju neko zlo, ali brijem da ni oni nemaju neke zle namjere,98% njih),

Uostalom dark psychedelic trance ne znachi da je to zla i naopaka muzika[-X') nego kad se veli dark misli se na muziku koja je predvidjena prvenstveno za noch i mrak


Pozdrav svim "mrachnjacima" ,progresivcima, goerima, fulonerima.bahatom tipu s UWOGA 2005 Shame on you .i svima koji ovo budu chitali

Tktktktk
12.01.2007. 17:39
View Profile
pelks


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Member

Posts: 186
..no comment.. Rolling Eyes
12.01.2007. 17:54
View Profile
lessto

Offline Offline

Rank: Tribe Warrior

Posts: 384
Quote from: "dreaddelic"

Svi znamo kak tranceri briju ,pa isto tak i "dark tranceri", nemaju  nemaju nikakve mrachne namjere,svi su oni normalna ekipa, to kaj volimo mrachniju muziku ne znaci da da smo neki mrachnjaci kak nas se najcheshche usporedjuje sa dark metalcima (za koje vjerujem da samo izbrijavaju neko zlo, ali brijem da ni oni nemaju neke zle namjere,98% njih),



  ...to je samo nekakvo izbrijavanje, a inače u privatnom životu su to sve sasvim normalni ljudi - osim nekolicine hippia kakve nađeš na skoro svakom psy partyju; ali ni oni nemaju nikakve zle namjere - jedino što smrde i ne peru se  Mr. Green

  ...metal je ipak priča za sebe ... jeste li ikada vidjeli nekog dark trensera da crta naopake križeve sa trima 6ticama po zidu ???!!  Shocked  ...makar ja još nisam sreo takvog sotonistu  Mr. Green
17.01.2007. 19:05
View Profile
psihodelikk
Guest
Acidofil


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Shaman

Posts: 917

18db low pass resonant filter, non self oscillatin


da tek sad ovo vidim ...dreaddelic  stvarno si krivo shvatio zajebanciju ...mislim meni ono
sto je itaitaiko sviro zvuci ko zika u sokolu na afteru a kamoli nekom ko voli mental violence na 160bpm-a zato sam napiso moglo bi bit svega bit ce'' darkera''  Mr. Green
ne mislim  da su'' darkeri ''agresivniji od recimo progressivaca osim da sto se  malo vise ''bore'' dok plesu ...
a ovo za Dead  metalce stoji... tuce po koncertima ...a nerijetko i sam band nabije nekog i toe dio njihove brije ...budem pito frenda dead mentalca da mi da link na jedan spot da vidis kak to zgleda u zivo  Mr. Green
ipak tranceri cak i tu agresivniju muziku kanaliziraju kroz ples toe valjda nasa brija Smile
a to 666 satan i te brije u trancetu  me nenormalno zivciraju kao ex black metalca  Twisted Evil

a i neznam kaj je mracno u toj muzici
 histericna je !
apstraktna je !
divlja ..je !
brutalna je !
brza je !
dark ? ne bas ?!
barem je to neko moje poimanje stvari
ja ga volim zvat shizo psy  

''Around emittent imagination''
17.01.2007. 19:42
View Profile WWW
Dovla
Administrator


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Spammer

Posts: 4.887

NyanNyan


aha sad znaci svrstamo ljude u kategorije ovisno o tome koju podvrstu trancea slusaju...ZOMG  Rolling Eyes   Mr. Green

We are the music-makers, And we are the dreamers of dreams, Wandering by lone sea-breakers, And sitting by desolate streams. World-losers and world-forsakers, Upon whom the pale moon gleams; Yet we are the movers and shakers, Of the world forever, it seems.
18.01.2007. 11:02
View Profile WWW
Richpa


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Spammer

Posts: 2.935

Purifier Of The Stars


Quote from: "dreaddelic"
kak nas se najcheshche usporedjuje sa dark metalcima (za koje vjerujem da samo izbrijavaju neko zlo, ali brijem da ni oni nemaju neke zle namjere,98% njih),


Mislish na black metal i njegove izvedenice. Pa i to ''zlo'' koe oni furaju je chisto radi veche zarade i mlachenja para na isfrustriranim tinejdzherima i sl. Pa od ciele black metal scene nema 5 bendova koi se drzhe tog ''zla'' Wink

18.01.2007. 19:55
View Profile WWW
dreaddelic


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Leader

Posts: 427

Blejim u znopra


Pa ni ja ne vidim nishta mrachno u toj muzici, to kaj ju je neko nazvao DARK nisam ja kriv,al to je sam zato kaj je fakat zika koju je najbolje slushat po mraku, daj zamisli da ti Kindzadza ili neko takav pichi muziku u 11 ujutro, ovo sa shizo psy mi je zakon naziv hehe

Tktktktk
20.01.2007. 18:04
View Profile
lessto

Offline Offline

Rank: Tribe Warrior

Posts: 384
Quote from: "dreaddelic"
ovo sa shizo psy mi je zakon naziv hehe



 hehe ... da pošiziš  Mr. Green


 ...dark je zato što je ta mjuza mrak  Laughing
22.01.2007. 19:23
View Profile
psihodelikk
Guest
Pages: 1 [2] 3
TP.forum  |  Tribe events  |  Arhiva  | 

- Freaky Dragons Festival - 09-12.08.2007 - Spain

Jump to:

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.



2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by Psihodelikk