home info clanci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
10.09.2010. 06:49
74.681 Posts in 4.393 Topics by 944 Members
Latest Member: credit2fix75
TP.forum  |  Tales of the inexpressible  | 

Merv @ Pistolero 12.5.07

Pages: 1 [2] 3 4
Kinkola

Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Warrior

Dada, pravo zborite , brejks i trens - kombinacija iz snova.. sto je ocito po boli u nogama i leđima, ayaya... o sweet pain of mine Mr. Green
Merv je bio iznad svih mojih ocekivanja, nije da sam malo ocekivo nego je leek fakat puno dao, i na tome mu fala...
Nazalost nisam cuo Ganesh&Zmayo uvodni set, al jbg zato je Kirgy&Beefel bio aposultni rastur..
Pozdrav vam!

where is what is when ?
13.05.2007. 22:19
View Profile
headphones

Rank: Tribe Initiate

Hola svima !  sleepless   teasing

Super party !

Katarina iz Pistolera i ja smo se nasli vec u 14h kako bi dekorirali prostor, dekoracije su njene. Ha i bocne projekcije !-) Projektori su slabi tako da su bile prigusene..
nego masu smo se zabavili,, uzivao sam dok smo vjali .  cheery

Evo pozdrav svima.

Egon

Fly

13.05.2007. 23:49
View Profile WWW
zbau

Rank: Tribe Member

no mo gosts no mo fazipicrs

The truest expression of a people is in its dance and in its music.  Bodies never lie.
14.05.2007. 09:05
View Profile
InNEr
Global Moderator

Rank: Tribe Spammer

mjenjam novo za staro

Quote from: "zrinx"
da, dosta ljudi s kojima sam se srela je bilo razočarano na početku, ali kako je vrijeme odmicalo brijem da se razočaranje pretvaralo u oduševljenje hehe...

drito...
udjoh oko pol 1, i sve ono do polaris remixa (negdje 03:15) je meni bilo malcice nerazumljivo, "neuhvatljivo" i samim time nezanimljivo... neki meni totalno stran ritam... takda sam malo bauljo okolo, valjo se po travi i vodio "duboke" razgovore s plemenashima...  premda bas i nisam bio u stanju spojit dvije smislene... ashamed Laughing  Laughing

al kad ga je merv zashiljio sa full-onom.. ufff... podivljo sam...  Smile

al najveci   kirgyu, mjuza koju taj tip pusta je nesto predobro... na prvom partyu na kamenolomu me se takodjer dojmio, a ovo preksinoc mi se trajno urezalo u pamcenje... morat cemo njega malo cesce slusat..  Drool

ne vidimo se na sexyhouseu u petak..  Wink

isn't it enough to see that a garden is beautiful without having to believe that there are fairies at the bottom of it too?
14.05.2007. 10:24
View Profile
Brijana

Offline Offline | Gender: Female

Rank: Tribe Leader

Super party, Merv je zakon  

Na dobar nacin je napravio pricu, poceo polako, mijenjao sound, mijesao glazbu koja nije bila monotona, i polako skulirao dizao dok na kraju nije digao do zvijezda...

Sve skupa vrlo ugodno, broj ljudi, atmosfera i ostalo. Jedino malo preminimalisticke dekoracije u usporedbi s npr. Ministarstvima, no pase uz minimalisticki electro zvuk.

Ja osobno bas ne volim taj minimalni electro break sound pa sam se najvise rasplesala u zadnjem dijelu Mervovog seta (full on) kad je stvarno bilo predobro. Ali sam plesala cijelo vrijeme, sto znaci da je stvarno bio genijalan kad me zvukom koji mi inace nije po ukusu uspio odrzati na nogama.

A i Biffel je bio bolji nego inace.

Neka bude jos ovakvih partija i ovakvih gostiju!    
14.05.2007. 10:42
View Profile
Ratko

Cirkus

Totalni je gust biti posijetioc na partiju...druga spika, druge emocije, druga zajebancija....Sve u svemu naviko bi se....Smile
Doso na vrijeme i otiso na vrijeme...a u medjuvremenu rastur uz jebenu muziku starog lisca isprekidanih ritmova i plesnih pokreta....sve u svemu mislim da ce Zmajo nakon ovog partija biti najveci krivac sto ce se domena Tranceplemena pretvoriti u Brejkspleme.com...posto vidim da  konzumenti sajta su prepoznali isprekidani ritam kao mnogo psihodelicniji sound od onog sto nudi novija produkcija, a narocito Iboga ( set 7 )...Smile...
Vjerujem da ljudi koji su radili dekor da su uzivali u  radu i fino prezentirali svoj rad....minimalno sto znaci dobro...Smile. Video projekcije nisu bile upecatljive i nisam ih ni dozivio...vjerujem da su bile odlicne posto rad FRAMEWORKA respektiram..jedino sto sam dozivio je onaj klipic gdje neka stara skola zonglira sa dvije loptice i madjionicarskim sesirom... to je divan klipic....
Kirgy i Sekkt - dobitak kola..smirenost beata sa strane Kirgija savrsena tehnika Sekktovog miksanja....
Divan party, divan

Jutarnja atmosfera na:  http://www.youtube.com/watch?v=b_yz5B-XHvs

14.05.2007. 12:17
View Profile
Beib

Rank: Tribe Warrior

usla sam negdje oko ponoci i ocekivala dosadu i druzenje s ekipom sve dok ne pocne trens... no nakon valjda 10min  me ritam poceo nosit i rasplesala sam se tako da mi je bilo svejedno sto se ne pusta trens koliko je muzika bila dobra...set je imao pricu, nit prebrz nit prespor, stvari atmosfericne, taman je sve pasalo! merv me bas ugodno  iznenadio!  Applause zatim se neobicnim slijedom dogadjaja desilo da sam otisla na kracu ekspediciju taman kad je poceo trens tako da taj dio nisam cula  Sad vratili smo se taman na biffelove izlete s mixetom sto mi je s obzirom na par losih premixavanja i dobro zvucalo, meni vjerojatno malo bolje posto je to bilo prvo trensa sto sam cula tu vecer...
ljudi je bilo taman  i sve to skupa je rezultiralo jednim odlicnim partijem... ja bi opet  Sad

i da, ŽNJ na ulazu mie bio predobar

(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(")signature to help him gain world domination.
14.05.2007. 12:18
View Profile
pomagalo

Quote from: "Beib"

dobar je još i danas, nakon par tuširanja...  Laughing

za sada ga nemam
14.05.2007. 12:56
View Profile
deimos
TP.crew

Quote from: "Brijana"

Ja osobno bas ne volim taj minimalni electro break sound

Ma wotafak di je tu ista minimalno? Shocked Nije bilo niti (ljigavog) electra fala bogu, samo dirty. Twisted Evil
Quote from: "pomagalo"

Haha jesmo mi dobili iste zigove onda, kad sam izasao iz mocvare vise mi ga ni nije bilo na ruci.. Mr. Green

SoundCloud  Deimos  Perfect Blind  Dual Barrel
14.05.2007. 15:01
View Profile WWW
pomagalo

ne znam ja di si ti bio  Twisted Evil
ovaj moj se jos vidi
ko hematom zgleda sad  Laughing

za sada ga nemam
14.05.2007. 15:07
View Profile
Brijana

Quote from: "pomagalo"
Quote from: "Beib"

Ja sam ipak radije za nevidljivu fluoro tintu kao sto je bilo zadnji put u Mocvari, pitanje je da li mi bas u ponedjeljak na poslu svi moraju znati gdje sam bila u subotu, i to nakon nekoliko tusiranja.
14.05.2007. 16:20
View Profile
Karahana
Global Moderator

SY.... Ma jebanje u oko!!!

Kaj vi brijete, ja se ocpe nisam opro od onda a ziga nema!

Postani hacktivist! --> hacklab01 @ AKC Medika

SYTD Festival 2011 - BRIJUNI - Global psychedelic paradise - Upad 500€ presale only MORE INFO SOON!!!
14.05.2007. 16:23
View Profile
Sykosonik

eh... ne znam sto napisati bez da samo ponovim sve sto ste svi rekli prije mene.  Very Happy

dosao dosta rano (oko pol 23), pa pricao s ljudima na nasipu, tako da sam cuo sve setove.
zmayo i ganesh - fino odradjeno, taman tako nesto sam i ocekivao.. malo brejksa, pa nekakvog trancea.. sve u svemu dosta dobro.  Cool

merv je napravio opci rastur.. cijeli koncept i prica su mi predobro sjeli i stvarno me rasplesao.. steta sto sam svakih 20 minuta morao van na zrak, ali jebiga.. isplatilo se  Mr. Green u svakom slucaju - jedan od najboljih partija u zadnje vrijeme.  Cool

kirgy i sekkt... o joj.. nekako mi je kirgyjev izbor bio bolji..brijem da je jadnicak maximalno morao to ubrzavat  Laughing

nemojte jest GMO. to je judeomasonska urota.
14.05.2007. 16:26
View Profile WWW
Brijana

Quote from: "Karahana"
Kaj vi brijete, ja se ocpe nisam opro od onda a ziga nema!

A valjda ti se zbog toga teze hvata tinta na kozu. Vidis dobro je znati, kazu da precesta pranja isusuju kozu.   Mr. Green
14.05.2007. 16:28
View Profile
pomagalo

a i oslabljuju imunitet
jebo pranje!

za sada ga nemam
14.05.2007. 16:34
View Profile
Pages: 1 [2] 3 4
TP.forum  |  Tales of the inexpressible  | 

Merv @ Pistolero 12.5.07

Jump to:

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

2002-2009 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by Psihodelikk