home info clanci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
10.09.2010. 06:52
74.681 Posts in 4.393 Topics by 944 Members
Latest Member: credit2fix75
TP.forum  |  Tales of the inexpressible  | 

Merv @ Pistolero 12.5.07

Pages: 1 2 [3] 4
tee

Offline Offline | Gender: Female

Rank: Tribe Warrior

Quote from: "Brijana"
Quote from: "pomagalo"
Quote from: "Beib"

i da, ŽNJ na ulazu mie bio predobar
dobar je još i danas, nakon par tuširanja...  Laughing

Ja sam ipak radije za nevidljivu fluoro tintu kao sto je bilo zadnji put u Mocvari, pitanje je da li mi bas u ponedjeljak na poslu svi moraju znati gdje sam bila u subotu, i to nakon nekoliko tusiranja.

Eh, to sam zaboravila pripomenut... jebo ih ŽNJ da ih jebo! Imam istih problema ko Brijana, odma su svi na poslu primjetili "šljivu" ili "hematom" i opaaaa kaj sam ja to radila ovaj vikend.., mada mi se  80% tinte preslikalo 5 minuta nakon ulaska i to na majcu u predjelu sise. Do kraja noći ŽNJ je bio velika fleka, al na žalost to je još i sada... mamicu im blentavu.  
Fluo tinta rulez!  

Many dead animals in the past changed to fossils, while others preferred to be OIL.
14.05.2007. 18:10
View Profile
zmayo

najprije, hvala svima koji su došli i podržali događaj ...zaista sam uživao kako u pripremi tako i u samom partiju...merv je zaista majstorčina samo takva ...brejksi su bili pravi, masni i debeli, bilo je i starijih stvari..a trens čisti svemir...
sound je bio OOONOOO rastur

čak ga je i merv pohvalio...rekao je da je bio "chunky"...hehe...
sasuo mi je svijest u milijun komadića

hihi... Weed Smile
previse energije je unio merv u prostor i svoj set, jednostavno poslje to vise nije bilo to

šta je je...
stigli smo na Kreshu i Zmayu i to mi je bilo jeeebeeenooo, svidjelo mi se skroz na skroz!

hvala, ali mislim da se ipak čulo da nismo baš najuigraniji tandem..daleko od toga da je mjuza bila loša... Wink
no ustalilo se to dosta na nekom svjetlosnom acid house  djiru

rekao je da će krenut možda malo sporije...
Super mi je bilo cut da ima tog electro breaksa koji nije trash/clash sa vokalima

ima koliko oćeš... '8)'
neznam jesu to sve neki unreleased remixevi ali ja ih nikad prije nisam cuo

to su više-manje sve unreleased remixevi by merv (zasoljeni i svemirski začinjeni) isključivo za njegovu didžejašku upotrebu...može se reć da su svi koji su bili u klubu slušali to tad i vjerojatno nikad više...da ne kažem da četverosatne setove i ne svira baš tako često...pogotovo freestyler set kao u subotu... \Very Happy/
jedino zao sto nismo culi vise metal sharon stvari, cini mi se da je bila samo jedna, i to prva stvar na samom pocetku...

tako je...':kava:
vidi se da tu ima par desetljeca iskustva

stvarno, čovjek živi mjuzu 24 sata dnevno...
Merv je puštao točno ono što želim čut, a da nisam toga ni svjesna..

lijepo rečeno
Merv je bio iznad svih mojih ocekivanja, nije da sam malo ocekivo nego je leek fakat puno dao, i na tome mu fala...

zaista naklon do poda... ':hail:
sve u svemu mislim da ce Zmajo nakon ovog partija biti najveci krivac sto ce se domena Tranceplemena pretvoriti u Brejkspleme.com

ma neće... Embarassed
prepoznali isprekidani ritam kao mnogo psihodelicniji sound od onog sto nudi novija produkcija

s tim bih se mogao složit...iako i vamo i tamo treba kopat... Mr. Green
otisla na kracu ekspediciju taman kad je poceo trens tako da taj dio nisam cula

šteta... d'oh!
merv je napravio opci rastur

breakbeat rasturačina i pistolero trens...':mrgreen:

14.05.2007. 22:38
View Profile
tee

Ajd priznaj kolko ti je vremena trebalo da napišeš ovaj über-quoted post?  

Enivej, SVAKA ČAST  na tome i na odabiru Merva za gosta.

Many dead animals in the past changed to fossils, while others preferred to be OIL.
14.05.2007. 22:52
View Profile
zmayo

Quote from: "tee"
Ajd priznaj kolko ti je vremena trebalo da napišeš ovaj über-quoted post?

14.05.2007. 23:06
View Profile
Zora

Rank: Tribe Member

Quote from: "Sykosonik"
eh... ne znam sto napisati bez da samo ponovim sve sto ste svi rekli prije mene.  Very Happy

dosao dosta rano (oko pol 23), pa pricao s ljudima na nasipu, tako da sam cuo sve setove.
zmayo i ganesh - fino odradjeno, taman tako nesto sam i ocekivao.. malo brejksa, pa nekakvog trancea.. sve u svemu dosta dobro.  Cool

merv je napravio opci rastur.. cijeli koncept i prica su mi predobro sjeli i stvarno me rasplesao.. steta sto sam svakih 20 minuta morao van na zrak, ali jebiga.. isplatilo se  Mr. Green u svakom slucaju - jedan od najboljih partija u zadnje vrijeme.  Cool

kirgy i sekkt... o joj.. nekako mi je kirgyjev izbor bio bolji..brijem da je jadnicak maximalno morao to ubrzavat  Laughing

ja tebe opće nisam vidla.. dobro, onaj jedan put kad si se stvorio  Mr. Green
al toe to.
15.05.2007. 00:13
View Profile
Zora

Slike?
15.05.2007. 16:05
View Profile
zmayo

Quote from: "Rino@Soundmute"
Kako to već po običaju biva, kasnimo toliko da se u budućnosti neću iznenađivati ako dođemo dok će tete čistačice mesti prostor.
Ali, srećom po nas, dolazimo otprilike dvije minute prije nego kaj počinje vrtiti Merv Pepler, pa nemrem reći kako je bilo prije, no sudeći po ekipi- bilo je super! Ah da, već kada smo kod ekipe, jedno pitanje: gdje su bili ljudi??? Gdje je bila ekipa??? Mislim, ili sam ja totalno oćoravio, ili je Močvara bila polu prazna? Ja sam, povodom našeg kašnjenja, bio spreman na neko megalomansko guranje među rasplesanom gomilom, a kad ono... Ne da je bilo prazno, bilo je jednostavno- ma jebemu mater- bilo je preamlo ljudi na jednom ovako ludom partyu. Ali ubrzo me prolazi ta "zabrinutost" jer kada Merv počinje vrtiti, čovjeku zatreba prostora, a toga je bila na bacanje. Bolje!!! Ðipalo se đipalo. Muzika. Glejte, kako Eat Static nisam slušao već ni sam ne znam koliko, a kamoli da više ne znam u kojoj se rupi kriju te moje stare kazete, a nikakav materijal od Dendrona nisam nikada čuo. Tako da niti da hoću, nemrem napisati kaj je lik puštao, te da li je lik puštao uopće "svoje", u slučaju da ikoga čisto zanima. Ali ono kaj mogu reći je da sam, neopterećen slaganjem trackliste u glavi, pustio mozak na pašu, i pretvorio se u Spidermana! YAY! Samo znam da sam na tren (zabrijao) da sam čuo neki Der Dritte Raum, ali nemojte se previše uzdati. Skoro pa četverosatno đipanjekoje smo prekinuli samo za jedno tankanje vodom i jedan mudri razgovor o zakonskim normama lijepe naše. U svakom slučaju, kada krenete prema šanku, kao da ste katapultirani u Kongo. Zakaj? Zato jer gledate u, te cijenite plastičnu čašu vode kao Sveti Gral. A to nije dobro. Ali poučno, iskustvo, svakako je. Nakon vode, letimonatrag na floor gdje se i dalje bjesomučno pleše! Car Pepler je, kao kaj je bilo najavljivano, započeo s nekim breaksima (ili ja brijem da se to tako zove), kaj inača baš i ne volim. Ali bilo je suuuuper!!!!!! Pa je, isto kao kaj je bilo najavljivano, prešao na trance- brz, poprilično zhestok i kao stvoren za još intenzivnije hopsanje! Ludnicaaaa! A lik fakat, kaj se mene tiče, vrti za ruku staviti u vatru. Onu desnu. Jebiga, ipak sam lijevak... I tako ja sa osmjehom alla Jack Nicholson đipam do negdje malo iza 4, kada Merv urlikne nekaj sa pulta, a to uzrokuje opće oduševljenje među prisutnom ekipom, te svi (koliko god da ih je bilo) jednim lijepim aplauzom zaista zatvaraju jednu odličnu večer. Set, nemrem odmah dati čistu desetku, ali za sada, jedna debela devetka, a ako za desetak dana i dalje budem ovako oduševljen, onda se fakat mozhete pojesti kaj vas nije bilo. Ne znam, grickajte si palce... Natrag na ekipu, pljeskanje te zatvaranje večeri: zakaj kazhem da aplauzom sve zatvaraju? Zato jer "ono" (ne ona ili on) kaj slijedi Merva nije izdrzhalo pola moje cigarete jer su mi se oči zacrvenile kao na ovom smajliću. Gasim cigaretu negdje na pola, trčim po još čašu vode, i mado. Neću biti previše negativan, mozhda je nekome i onaj set nakon Peplerovog i bio dobar, ali ja sam morao otići. Fakat jesam. Jer nakon Merva, malo kaj se moglo adekvatno nadovezati na takav bolestan set, pa mudro odlučujem poći doma... Da sam ostao samo bih pokvario fenomenalan dojam partya. Da vas ne ostavim na cijedilu, ono kaj je krenulo iza Merva Peplera je zvučalo kao DJ set na najavljivanje b2b live acta Psyfactor vs. Psykovsky... N-E impresivno, barem meni.

Sve u svemu, meni je mr. Merv Pepler od samoga početka pa do zadnje sekunde bio zakon, i lik je fakat i više nego poštenu setčinu odvrtio, te je fakat ubacio i onoga kaj inače ne volim, a i ono kaj obozhavam, ali je liku SVE ispalo vrhunski ! A prostora za razbacivati se brate koliko hoćeš!!! A ekipa isto voljna đipanja, svi se cere, skaču, gurkanje u zraku (namjerno i slučajno)- ma zakon. Neka me cura oborila skoro čak na pod, ali kada je takva pozitiva, ma kome smeta??? Tako da s jedne strane, vrlo, vrlo čudno kaj je Močvara bila tako isprazna, ali već nakon pola sata me to (ajmo reć') neshvaćanje prošlo! Odličan provod, muzika vrhunac vrhunca, samo još sada kada bi netko napisao kako je sve izgledalo/zvučalo prije Merva. Nakon ovoga, brijem da bih češće trebao navraćivati na ove Pistolero događaje. Naime, ruku na srce, nije da sam njihov najveći štovatelj ili posjetitelj... ... Ali za ovo fakat rispekt do neba!!! Trebalo bi to ponoviti. Ako nikaj drugo, još dva tjedna pa smo na Staticu skroz goooooore!!!

15.05.2007. 18:03
View Profile
Zora

.......gurkanje u zraku (namjerno i slučajno)- ma zakon. Neka me cura oborila skoro čak na pod, ali kada je takva pozitiva, ma kome smeta???....

lol. briem da sam ja krivac.  Mr. Green
16.05.2007. 00:09
View Profile
Neuromancer

Offline Offline | Gender: Male

Quote from: "Zora"
.......gurkanje u zraku (namjerno i slučajno)- ma zakon. Neka me cura oborila skoro čak na pod, ali kada je takva pozitiva, ma kome smeta???....

lol. briem da sam ja krivac.  Mr. Green

i mene si, sjecas se??? Laughing  Laughing
16.05.2007. 00:58
View Profile
deimos
TP.crew

Rank: Tribe Spammer

Jesam ja rek'o da ljudi nisu bas u pravilu odusevljeni kad ih se gura.. Twisted Evil

SoundCloud  Deimos  Perfect Blind  Dual Barrel
16.05.2007. 07:06
View Profile WWW
Zora

Quote from: "deimos"
Jesam ja rek'o da ljudi nisu bas u pravilu odusevljeni kad ih se gura.. Twisted Evil

ti šuti. Mr. Green
poslje si se pridružio Mr. Green
16.05.2007. 09:58
View Profile
Sykosonik

Rank: Tribe Leader

al toe to.

mislim da je to upravo grozno  Mr. Green

nemojte jest GMO. to je judeomasonska urota.
16.05.2007. 18:15
View Profile WWW
Zora

Quote from: "Sykosonik"

al toe to.

mislim da je to upravo grozno  Mr. Green

dobro,dobro..ne trebamo odmah posezat za sarkazmom... Mr. Green
16.05.2007. 19:18
View Profile
Brijana

Rank: Tribe Leader

odma su svi na poslu primjetili "šljivu" ili "hematom" i opaaaa kaj sam ja to radila ovaj vikend..,

A mene pitale studentice gdje izlazim i da li slucajno volim breakbeat, valjda je ZNJ bio dovoljno citljiv...

U Berlinskom Kit Kat Clubu uopce ne dobijas zig, nego rade redari s fotografskim pamcenjem. Diskrecija zajamcena.

mada mi se  80% tinte preslikalo 5 minuta nakon ulaska i to na majcu u predjelu sise.

A da trazis Mocvaru da ti plate za ovakvu dobru reklamu?  psycho
16.05.2007. 21:39
View Profile
zbau

ma lik je čarobnjak i začarao je cijeli parti, ekipu, mjuzu, plejs pa i žnj
super sta nije bilo vise ljudi ionak je bilo prevruce Embarassed
i dobro kaj nije shank radio jer alkohol tu fakat nije potreban
energija je bila savršena a zasluge idu diđeju i svima koji su bili...
ponovilo se na ijonu a ako ne nadam se u jedanaestom mjesecu   Wink
eo fora intervjua s njim
http://www.laptoprockers.eu/music/p1/de-classified-eat-static/

The truest expression of a people is in its dance and in its music.  Bodies never lie.
16.05.2007. 22:33
View Profile
Pages: 1 2 [3] 4
TP.forum  |  Tales of the inexpressible  | 

Merv @ Pistolero 12.5.07

Jump to:

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

2002-2009 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by Psihodelikk