Kako to već po običaju biva, kasnimo toliko da se u budućnosti neću iznenađivati ako dođemo dok će tete čistačice mesti prostor.
Ali, srećom po nas, dolazimo otprilike dvije minute prije nego kaj počinje vrtiti Merv Pepler, pa nemrem reći kako je bilo prije, no sudeći po ekipi- bilo je super! Ah da, već kada smo kod ekipe, jedno pitanje: gdje su bili ljudi??? Gdje je bila ekipa??? Mislim, ili sam ja totalno oćoravio, ili je Močvara bila polu prazna? Ja sam, povodom našeg kašnjenja, bio spreman na neko megalomansko guranje među rasplesanom gomilom, a kad ono... Ne da je bilo prazno, bilo je jednostavno- ma jebemu mater- bilo je preamlo ljudi na jednom ovako ludom partyu. Ali ubrzo me prolazi ta "zabrinutost" jer kada Merv počinje vrtiti, čovjeku zatreba prostora, a toga je bila na bacanje. Bolje!!! Ðipalo se đipalo. Muzika. Glejte, kako Eat Static nisam slušao već ni sam ne znam koliko, a kamoli da više ne znam u kojoj se rupi kriju te moje stare kazete

, a nikakav materijal od Dendrona nisam nikada čuo. Tako da niti da hoću, nemrem napisati kaj je lik puštao, te da li je lik puštao uopće "svoje", u slučaju da ikoga čisto zanima. Ali ono kaj mogu reći je da sam, neopterećen slaganjem trackliste u glavi, pustio mozak na pašu, i pretvorio se u Spidermana! YAY! Samo znam da sam na tren (zabrijao) da sam čuo neki Der Dritte Raum, ali nemojte se previše uzdati. Skoro pa četverosatno đipanje

koje smo prekinuli samo za jedno tankanje vodom i jedan mudri razgovor o zakonskim normama lijepe naše. U svakom slučaju, kada krenete prema šanku, kao da ste katapultirani u Kongo. Zakaj? Zato jer gledate u, te cijenite plastičnu čašu vode kao Sveti Gral. A to nije dobro. Ali poučno, iskustvo, svakako je. Nakon vode, letimo

natrag na floor gdje se i dalje bjesomučno pleše!

Car Pepler je, kao kaj je bilo najavljivano, započeo s nekim breaksima (ili ja brijem da se to tako zove), kaj inača baš i ne volim. Ali bilo je suuuuper!!!!!! Pa je, isto kao kaj je bilo najavljivano, prešao na trance- brz, poprilično zhestok i kao stvoren za još intenzivnije hopsanje! Ludnicaaaa! A lik fakat, kaj se mene tiče, vrti

za ruku staviti u vatru. Onu desnu. Jebiga, ipak sam lijevak... I tako ja sa osmjehom alla Jack Nicholson đipam do negdje malo iza 4, kada Merv urlikne nekaj sa pulta, a to uzrokuje opće oduševljenje među prisutnom ekipom, te svi (koliko god da ih je bilo) jednim lijepim aplauzom zaista zatvaraju jednu odličnu večer. Set, nemrem odmah dati čistu desetku, ali za sada, jedna debela devetka, a ako za desetak dana i dalje budem ovako oduševljen, onda se fakat mozhete pojesti kaj vas nije bilo. Ne znam, grickajte si palce... Natrag na ekipu, pljeskanje te zatvaranje večeri: zakaj kazhem da aplauzom sve zatvaraju? Zato jer "ono" (ne ona ili on) kaj slijedi Merva nije izdrzhalo pola moje cigarete

jer su mi se oči zacrvenile kao na ovom smajliću. Gasim cigaretu negdje na pola, trčim po još čašu vode, i mado. Neću biti previše negativan, mozhda je nekome i onaj set nakon Peplerovog i bio dobar, ali ja sam morao otići. Fakat jesam. Jer nakon Merva, malo kaj se moglo adekvatno nadovezati na takav bolestan set, pa mudro odlučujem poći doma... Da sam ostao samo bih pokvario fenomenalan dojam partya. Da vas ne ostavim na cijedilu, ono kaj je krenulo iza Merva Peplera je zvučalo kao DJ set na najavljivanje b2b live acta Psyfactor vs. Psykovsky... N-E impresivno, barem meni.
Sve u svemu, meni je mr. Merv Pepler od samoga početka pa do zadnje sekunde bio zakon, i lik je fakat i više nego poštenu setčinu odvrtio, te je fakat ubacio i onoga kaj inače ne volim, a i ono kaj obozhavam, ali je liku SVE ispalo vrhunski

! A prostora za razbacivati se brate koliko hoćeš!!! A ekipa isto voljna đipanja, svi se cere, skaču, gurkanje u zraku (namjerno i slučajno)- ma zakon. Neka me cura oborila skoro čak na pod, ali kada je takva pozitiva, ma kome smeta??? Tako da s jedne strane, vrlo, vrlo čudno kaj je Močvara bila tako isprazna, ali već nakon pola sata me to (ajmo reć') neshvaćanje prošlo! Odličan provod, muzika vrhunac vrhunca, samo još sada kada bi netko napisao kako je sve izgledalo/zvučalo prije Merva. Nakon ovoga, brijem da bih češće trebao navraćivati na ove Pistolero događaje. Naime, ruku na srce, nije da sam njihov najveći štovatelj ili posjetitelj...

... Ali za ovo fakat rispekt do neba!!! Trebalo bi to ponoviti. Ako nikaj drugo, još dva tjedna pa smo na Staticu skroz goooooore!!!