jao jao koji party

u pocetku je stvarno izgledalo siromasno, 10 ljudi na flooru i zmayo i ganesh vrte fine trance breakse...vec je izgledalo kao propast da bi se kroz sve skupa 20ak minuta floor napunio...iznenadilo me da se tolko ljudi pojavilo, unjeli ste mi pomutnju u formulu uspjeha
Merv krece malo prije ponoci, takoder sa breaksima...ali totalni cim odma u startu je bila Jaia - The Peter Pan Syndrome sa FXa od Iboge...da bi nakon par stvari pustio i Saikopod...no ustalilo se to dosta na nekom svjetlosnom acid house djiru (int.) hihihi

...na momente malo cak i dosadnjikavo ali stvarno odlicna mjuza, uspio nas je hipnotizirati s time, cjelo vrijeme vozikanje bez stajanja

Super mi je bilo cut da ima tog electro breaksa koji nije trash/clash sa vokalima. Pred kraj mi je jos upao u uho Der Dritte Raum...i taman kad sam vec poceo zijevat je krenuo s tranceom...bilo je tu wizzy noisea, pa onaj polaris remix manmademan-a i par remixeva deedrah, astrix i dimitri - evox...neznam jesu to sve neki unreleased remixevi ali ja ih nikad prije nisam cuo...mixanje mu nije bas i bila neka jaca strana, al prica je bila super...zapravo mi je jedino zao sto nismo culi vise metal sharon stvari, cini mi se da je bila samo jedna, i to prva stvar na samom pocetku...ali sve skupa je bilo stvarno prejebeno, covjek si je fakat dao truda i odradio tih 4 sata totalno profesionalno...vidi se da tu ima par desetljeca iskustva
sound je bio odlicno namjesten, dekoracije skromne ali efektivne, jako su mi se svidale projekcije na zidovima sastrane...snage za biffela nisam imao (a kad uopce imam

)
vidimo se za tjedan dana na electro houseu \

/
np Sun Control Species - Kick Me Shake Me