home info clanci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
08.09.2010. 08:44
74.630 Posts in 4.388 Topics by 939 Members
Latest Member: prianik1957
TP.forum  |  Tales of the inexpressible  | 

Merv @ Pistolero 12.5.07

Pages: [1] 2 3 4
zmayo

Rank: Tribe Warrior

13.05.2007. 09:53
View Profile
deimos
TP.crew

Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Spammer

Mr. Green Nuff said!

Party godine. Dosad. Laughing Predobro. Merv

Inace jedino steta kaj je tek u zadnjoj cetvrtini seta negdje poceo vise s 4/4 beatom. Al nema veze... Deco skroman al meni to i tak nije bitno, VJ ok, vrucina skoro nepodnosljiva, sank jebiga.. Mr. Green Sound je bio dobar jer mi ne zuji u usima.
Pingpong setove prije i poslije ni nisam cuo... Ugl bravo! Very Happy

Sad se jos ceka Saikopod, makar vjerojatno necu bit u Zg tad al..  Cool

SoundCloud  Deimos  Perfect Blind  Dual Barrel
13.05.2007. 11:43
View Profile WWW
Haruko

Rank: Tribe Leader

Predobro je bilo...najbolji party u zadnjih ne znam koliko...(valjda jos od Banela u Tvornici) Par sati predobrih brejksa, na kraju ga je srezao s (cak i meni super) fullonijom, nakon cega su dosli (zacudjujuce) dobri Kirgy i Biffel.
Ajd...jest da je bilo red cekica / red brejksa...al Kirgy ga je fino drzao pod kontrolom...da mu bar svaki put pravi drustvo. Smile

Quote from: "deimos"
Inace jedino steta kaj je tek u zadnjoj cetvrtini seta negdje poceo vise s 4/4 beatom.

Mah...steta sto je uopce poceo s trensom. Mr. Green

If there isn't room here for people who stand against everything you believe in, then what sort of a hippie free-for-all is this?
13.05.2007. 14:34
View Profile
zrinx

Offline Offline | Gender: Female

:8:

Ljudi moji, ovo je i meni bio jedan od najboljih partija u životu, stigli smo na Kreshu i Zmayu i to mi je bilo jeeebeeenooo, svidjelo mi se skroz na skroz!   \Very Happy/
A Merv...stvarno je lik pušto vrhunsku mjuzu, kvalitetnu, sasuo mi je svijest u milijun komadića!
Drago mi je zbog organizatora da je došlo ljudi i da je atmosfera bila uzahuktala, jerbo na početku me malo bilo bed, pa di su ljudi?? al dobro, sve je bilo na kraju i iznad očekivanja..
Jedini bed koliko sam shvatila je razočaranost ljudi koji su očekivali eat static, kako piše na plakatu, a kad tamo elektro.. brejks.. iboga i tako to kako je na početku i bilo.. No nema veze što nije trance, al mjuza je bila ekshli vrhunska..ako se mene pita..Lik ima vrhunski ukus i savršenu priču, sound je bio OOONOOO rastur.. ma sve sve za 10!!! Provozo je od iboge, preko elektro brejksa na totalni psihodelicni brejks, pa na trance i to sve trajalo je jebena 4 sata totalnog prepuštanja frekvi basa koji me raznosi... ma jooj .. stvaaarno divota.
Vidimo se na Saiko podu za koji dan već iako nakon ovog overloada ne mogu o tome još ni razmišljati    !!!

With my feet upon the ground I move myself between the sounds and open wide to suck it in I feel it move across my skin. I'm reaching up and reaching out.
13.05.2007. 16:02
View Profile WWW
Zora

Rank: Tribe Member

ee predobro  Very Happy
13.05.2007. 16:10
View Profile
pomagalo

jest
odlican je lik bio
meni je vise odgovarao 4*4 dio
ok su mi breaksi, ali nemrem ih previse slusat (premda je ovaj stalno mijenjao beat)
al zato zadnji dio seta ... svemir Very Happy
unutra fakat pre sparno i zagusljivo
šank...treba srediti  Laughing
dečki poslje mi nisu baš legli... previse energije je unio merv u prostor i svoj set, jednostavno poslje to vise nije bilo to
vidimose

za sada ga nemam
13.05.2007. 16:10
View Profile
Dovla
Administrator

Tim

jao jao koji party Smile

u pocetku je stvarno izgledalo siromasno, 10 ljudi na flooru i zmayo i ganesh vrte fine trance breakse...vec je izgledalo kao propast da bi se kroz sve skupa 20ak minuta floor napunio...iznenadilo me da se tolko ljudi pojavilo, unjeli ste mi pomutnju u formulu uspjeha

Merv krece malo prije ponoci, takoder sa breaksima...ali totalni cim odma u startu je bila Jaia - The Peter Pan Syndrome sa FXa od Iboge...da bi nakon par stvari pustio i Saikopod...no ustalilo se to dosta na nekom svjetlosnom acid house djiru (int.) hihihi  Mr. Green ...na momente malo cak i dosadnjikavo ali stvarno odlicna mjuza, uspio nas je hipnotizirati s time, cjelo vrijeme vozikanje bez stajanja  Very Happy Super mi je bilo cut da ima tog electro breaksa koji nije trash/clash sa vokalima. Pred kraj mi je jos upao u uho Der Dritte Raum...i taman kad sam vec poceo zijevat je krenuo s tranceom...bilo je tu wizzy noisea, pa onaj polaris remix manmademan-a i par remixeva deedrah, astrix i dimitri - evox...neznam jesu to sve neki unreleased remixevi ali ja ih nikad prije nisam cuo...mixanje mu nije bas i bila neka jaca strana, al prica je bila super...zapravo mi je jedino zao sto nismo culi vise metal sharon stvari, cini mi se da je bila samo jedna, i to prva stvar na samom pocetku...ali sve skupa je bilo stvarno prejebeno, covjek si je fakat dao truda i odradio tih 4 sata totalno profesionalno...vidi se da tu ima par desetljeca iskustva

sound je bio odlicno namjesten, dekoracije skromne ali efektivne, jako su mi se svidale projekcije na zidovima sastrane...snage za biffela nisam imao (a kad uopce imam  Mr. Green )

vidimo se za tjedan dana na electro houseu \Very Happy/   Mr. Green

np Sun Control Species - Kick Me Shake Me

it is what it is and it doesn't owe you anything, it will spit you out the minute you think it does
13.05.2007. 16:16
View Profile WWW
Haruko

Quote from: "Dovla"
Super mi je bilo cut da ima tog electro breaksa koji nije trash/clash sa vokalima.

E bas to...obozavam brejkse/electro/dnb, al mi zna bit presuho (manjak psihodelije Smile ) i prekaoticno na zbrejkanim partyima. Al ovo je bilo ..

ali sve skupa je bilo stvarno prejebeno, covjek si je fakat dao truda i odradio tih 4 sata totalno profesionalno...vidi se da tu ima par desetljeca iskustva

Dapace skroz profesionalno...zavrsio je tocno na vrijeme i otisao dok su zbunjeni Biffel i Kirgy trcali na stage u tisini. Mr. Green Malo cudno, mogao im je bar mahnuti ili nesto...al valjda je ocekivao da ce netko odmah biti tamo i preuzeti kormilo.

vidimo se za tjedan dana na electro houseu \Very Happy/   Mr. Green

da da...bit ce super sexyhousemusic Smile

meni je vise odgovarao 4*4 dio
Inace jedino steta kaj je tek u zadnjoj cetvrtini seta negdje poceo vise s 4/4 beatom

I brejksi su u 4/4 hmmm...(mjera se to kaze?)
Ne bi ih inace mogao mixat....pogotovo ne s trensom koji je sav 4/4.(osim npr. midimiliz - restore my soul Smile )

If there isn't room here for people who stand against everything you believe in, then what sort of a hippie free-for-all is this?
13.05.2007. 16:49
View Profile
pomagalo

a dobro je da, al znas na kaj mislimo Razz

za sada ga nemam
13.05.2007. 17:08
View Profile
deimos
TP.crew

Joj dobro Haruko, da jesu u 4/4 mjeri (nekad u 5/4 al to se onda tesko umixava), al se ovdje misli na kick tuc tuc tuc tuc oliti 4xtuc i znas da na to mislimo Mr. Green

SoundCloud  Deimos  Perfect Blind  Dual Barrel
13.05.2007. 17:27
View Profile WWW
tee

Applause     (JA BI JOŠ)

Kopipejst Zrinkinog posta, uz napomenu da kod mene nije bilo ni naznake razočaranosti time što nebu Eat Static, nego upravo suprotno - totalno oduševljenje izborom mjuze koje je  raslo iz sata u sat.. Merv je puštao točno ono što želim čut, a da nisam toga ni svjesna..  
Da me netko pito kakav izbor mjuze bih htjela za party iz snova: jebije, TO JE TO! Ništa manje, ništa više... pomalo od svega uz obavezne brejkse (KONAČNO       ) i trensiju.
Nit me smetala vrućina, nit zatvaranje šanka... tko je htio mogo si je dofurat kaj je htio. A ipak mi se čini da zatvaranje šanka u ponoć doprinosi puno boljoj koordinaciji pokreta i puno većoj usredotočenosti na ples cjelokupne ekipe.  
Ovo je bio party na kojem se ČAGALO do besvijesti and beyond. Nije bilo stajanja.

Boli me q. što sam unazadila oporavak sjebanih koljena za barem 10 dana.  Anxious
HOĆU JOŠ.  

Čageri večeri: Krex, Neven, Val (dajte mu da pije!  ) i naravno Darac (koji je došao na svoje u zadnjem dijelu Mervovog seta (AJD FALABOGU).

Many dead animals in the past changed to fossils, while others preferred to be OIL.
13.05.2007. 18:22
View Profile
zrinx

:8:

Quote from: "tee"
Applause     (JA BI JOŠ)

Kopipejst Zrinkinog posta, uz napomenu da kod mene nije bilo ni naznake razočaranosti time što nebu Eat Static, nego upravo suprotno -  

da, dosta ljudi s kojima sam se srela je bilo razočarano na početku, ali kako je vrijeme odmicalo brijem da se razočaranje pretvaralo u oduševljenje hehe...
i btw, ko je radio deco? fora je zgledalo Smile

With my feet upon the ground I move myself between the sounds and open wide to suck it in I feel it move across my skin. I'm reaching up and reaching out.
13.05.2007. 18:35
View Profile WWW
tee

Quote from: "Dovla"

...ali totalni cim odma u startu je bila Jaia - The Peter Pan Syndrome sa FXa od Iboge...

... majkemi to sam čak i ja odma prepoznala...    PRESLATKO!

Many dead animals in the past changed to fossils, while others preferred to be OIL.
13.05.2007. 18:39
View Profile
Karahana
Global Moderator

SY.... Ma jebanje u oko!!!

Fakat odlican parti! Ulazimo tek oko 1, tako da sam na zalost fulao nekih sat vremena Merva. Odlicne brejkse je pustao, premda sam je ocekivao neki manje normalni psihodelicni brejkbit. Dugo nisam bio na brejks partiju i ovaj parti me fakat vratio malo u proslost. Very Happy I trance dio je takodjer odlican bio, brijem ponajbolji fullon u ZGu u zadnjih nemam pojma koliko. I da Bifel i Kirgy skroz OK (malo potrgano na trenutke), trebali bi uvjek skupa svirati!

Sve u svemu predobro nesto, treba nam jos "ping-pong" brejkbit + psytrance veceri. Jako mi se svidja kombinacija!

Postani hacktivist! --> hacklab01 @ AKC Medika

SYTD Festival 2011 - BRIJUNI - Global psychedelic paradise - Upad 500€ presale only MORE INFO SOON!!!
13.05.2007. 21:29
View Profile
Neuromancer

predobra kombinacija....breaks i trens....predobro
Applause
13.05.2007. 21:34
View Profile
Pages: [1] 2 3 4
TP.forum  |  Tales of the inexpressible  | 

Merv @ Pistolero 12.5.07

Jump to:

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

2002-2009 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by Psihodelikk