|
|
| |
|
| Gender:  |
|
zivot je lijep oboji ga// |
|
kako widite boje?! zanimljiw test s bojama, treba ih poslozit! sto manja brojka to bolje!!! http://www.xrite.com/custom_page.aspx?PageID=77zanimljiwo!!
|
i`m sorry you are not exactly who you think you are  vjeruj i dalje u čvrste zakone materijalne stvarnosti.ti su zakoni potrebni da bi mogao žiwjeti.ali nemoj ograničiti swoje wjerowanje samo na njih.prihwati činjenicu da postoje i druge stwarnosti u koima wrijede drugačija prawila i zakoni...
|
25.09.2008. 08:19 |
|
|
|
|
|
| |
|
Administrator
|
totalna fora, bas mi bilo gust ovo slagat...rezultat je bio sljedeci: "You have perfect color vision!" iz prve slozio savrseno, zabrinuo bi se da je drugacije sobzirom na monitor koji imam i na struku kojom se bavim
|
it is what it is and it doesn't owe you anything, it will spit you out the minute you think it does
|
27.09.2008. 00:40 |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
CESTITAM!! pd swih koi su rijesili owaj test,a mnogoo ih je bilo ti si prwi koi je sawrseno rijesio!!! ja nemogu ispod 5,, twoj odgowor me tijesi ,da citiram #...sobzirom na monitor koji imam...# da ipak nije problem u meni nego monitoru he he
|
i`m sorry you are not exactly who you think you are  vjeruj i dalje u čvrste zakone materijalne stvarnosti.ti su zakoni potrebni da bi mogao žiwjeti.ali nemoj ograničiti swoje wjerowanje samo na njih.prihwati činjenicu da postoje i druge stwarnosti u koima wrijede drugačija prawila i zakoni...
|
27.09.2008. 00:44 |
|
|
|
|
|
| |
|
TP.crew
|
meni neće otvoriti.  to ću raditi za kojih par mjeseci kad mi uvedu flat. 
|
kuruza.
|
27.09.2008. 00:53 |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
meni neće otvoriti.  to ću raditi za kojih par mjeseci kad mi uvedu flat.  cudno,, ja bas sad po neznam koi put rijesawam i nadam se troici a znas kak se ono kaze oliti kako su goworili nasi stari ,, tko ceka taj doceka,, a neki bi na to dodali ,a neki umru cekajuci,,, 
|
|
27.09.2008. 00:56 |
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Administrator
|
CESTITAM!! pd swih koi su rijesili owaj test,a mnogoo ih je bilo ti si prwi koi je sawrseno rijesio!!! ja nemogu ispod 5,, twoj odgowor me tijesi ,da citiram #...sobzirom na monitor koji imam...# da ipak nije problem u meni nego monitoru he he na dobrom LCDu se dosta jasno moze vidjet razlika u boji, naravno nije sve u tome
|
it is what it is and it doesn't owe you anything, it will spit you out the minute you think it does
|
27.09.2008. 01:02 |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
ma joj imam i ja neki flat lg monitor,, jooj ma pusti me da se tijesim da nije problem u meni,, nego u monitoru!! he he
|
|
27.09.2008. 01:04 |
|
|
|
|
|
| |
|
|
oči su mi suzile i počele boljet dok sam slagao, score mi je 27, negdje sam malo fulao... malo, nije strašno  ...probam još koji put kad odmorim oči...
|
| -|- |
|
27.09.2008. 01:05 |
|
|
|
|
|
| |
|
TP.crew
|
Ah, sad sam skuzio da su podijeljeni u 4 dijela...  "You have perfect color vision!" * Your score: 0 Jei, sve sam pogodio 
|
|
27.09.2008. 01:10 |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ah, sad sam skuzio da su podijeljeni u 4 dijela...  "You have perfect color vision!" * Your score: 0 Jei, sve sam pogodio  waa ljubomorna sam,, iliti owaj moj monotor place za nowim hehee
|
|
27.09.2008. 01:45 |
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
gle, anytime bi mjenjao svoj "perfect color vision" za astigmatizam  zashto? (proguglala sam sto li je to astigmatizam,,tak da okwirno znam sto je to,pa zato pitam) ----------------------------------- ako je ikad itko ikad trazio neke tutoriale sto se photoshopa tice,,sigurno ste naisli i na owu str,ali ewo,, oko mnogo(iliti u prijewodu neka wiseznamenkasta brojka) tutoriala http://www.cgtutorials.com/c9/Adobe_Photoshop/popular/1
|
|
27.09.2008. 02:49 |
|
|
|
|
|
|
|
|