Aj da mi to vidimo hehehe

Stevane,sve što si reko gore to si i napravio.traku imaš kaj najbolje sad je sam moramo u Cubase pretočit što uopče neče bit neki bed

uz takve melodije sam fali dobar ritam i bass i dobar synt hmmm možda i virus he he,za početak neki vst a kasnije sam virusa grunemo i eto trake

Svaka čast nisam znao da tak dobro inproviziraš

zakon,stevane
Jedva čekam jebemu da dođeš da rasturimo moj m-audio po šavovima

bit če bombastično.
Btw takve goa note sam mislio da se sviraju,he he,kužimo se

hehehe....tnx stari....i ja jedva cekam da dodjem da radimo,sad kaj ce to bit bumo vidli kad dodjem,u svakom slucaju ce biti bomba.... melodije i ideje mi padaju na pamet ko kisa u njemackoj.....smislit cemo mi nesto puno originalnije....

haha aj bas me zanima kak ce to zvucat u stvari

...ak ce zvucat onak kak je ja sad cujem...

hahahahaha...

......nece ici stari.....

a tresem ja sa medvedjim hodanjem a i digitalac bas nije bio na skrot ravno postavljen....

.....jako mi je drago da vam se svidja,nadam se da vec u utorak imat monitore i zvucnu doma i krenut u realizaciju ovog projekta.......nemate pojma koje je to prokletstvo tak nest drzat u sebi a nemoc izrazit drugacije od drkarenja po klaviru.......

EDIT:

ok onak, super zvuci, fora je...
al fakat ne kuzim potrebu da snimis samog sebe kak sviras i to stavis na forum...shoot me

.... drago mi je da ti je fora,nitko nekaze da me moras gledat,snimio bi sam audio al nemam zvucnu ni mic jos,a ako procitas tekst skuzit ces zasto sam to snimio i stavio na forum a ako nisi znao,fora je pogledat kako prsti rade kad netko svira zivi instrument....

.....al super,nisi bljuvo previse......ovo malo razumijem.....