MI HRVATI smo uvijek bili ponosni na razlicitost! ne vidim potrebu da takva mozebitna kompilacija bude istog stila.
Kak ne vidis?

Ajde dva stila ono progressive + fullon AJDE. Ali ovo bi bilo malo 2much... Kak ocete - meni je to totalno forsanje. Bolje je da nesto dugo traje pa da se napravi kak treba nego da se krpa i da se dobije sklepano...
zanima me cisto vase misljenje: da li ambient spada pod trens scenu?
ako 60% raznih trens kompilacija i albuma ima jednu ili vise ambient traka, da li bi jedna hrvatska kompilacija mogla isto?
60% raznih trens kompilacija imaju 6 fullon stvari i jednu ambient. Ili recimo tri fullon stvari, 3 progressive i jednu ambient. VA - CroPsyTrance VOL. 1. bi imala dvije fullon stvari, dvije progressive stvari, dvije ambient stvari, i 10 goa stvari.
Pa nije poanta predstavljati jedan podstil. Poanta je da se mladi ljudi predstave na zajednickoj besplatnoj kompilaciji. Nije stvar u konceptu vec u namjeri da se nesto napravi, al ok, ako ne bude zainteresiranih, onda pisi propalo. Ako bude zainteresiranih onda se isplati to napraviti.
Ako promoviras ljude cuspajzom - ostavit ces dojam cuspajza. Isto ali sa puno boljim efektom bi se ostvarilo osnivanjem netlablea koji izdaje iskljucivo hrvatske ambient / psychill / trance / progressive / goa itd artiste... To sve skeljit u singlice i cao...