FM_tina
|
 |
« on: 24.11.2008. 13:53 » |
|
mislim da naslow gowori swe!! a zashto,, e pa zato jer sam dosla u wideoteku i bila pola sata i nisam znala sto gledat (swe sam crtiche pogledala!!) , a isto tako i s knjiznicom, od par knjiga koje sam htjela procitat jednu nisau imali, drugu neposudjuju, a treca posudjena,, pa vas molim lijepo preporucite mi neku dobru knjigu i/ili film!!  unaprijed zahvalna 
|
|
|
|
i`m sorry you are not exactly who you think you are  vjeruj i dalje u čvrste zakone materijalne stvarnosti.ti su zakoni potrebni da bi mogao žiwjeti.ali nemoj ograničiti swoje wjerowanje samo na njih.prihwati činjenicu da postoje i druge stwarnosti u koima wrijede drugačija prawila i zakoni...
|
|
|
zrinx
|
 |
« Reply #1 on: 24.11.2008. 14:09 » |
|
Baš jučer pogledasmo zanimljiv film The Fall se zove, neobičan je ful. Pogledaj si Panov labirint i The fountain recimo... Pročitaj Tihi zov Australije i Poruka iz zauvijek od M. Morgan te Afrička inicijacija od M.P.Some, a možeš i Vještičji san od F. Donner Grau.. super knjiga za progutati je od Coella 11 minuta. za početak evo 
|
|
|
|
With my feet upon the ground I move myself between the sounds and open wide to suck it in I feel it move across my skin. I'm reaching up and reaching out.
|
|
|
FM_tina
|
 |
« Reply #2 on: 24.11.2008. 14:13 » |
|
Baš jučer pogledasmo zanimljiv film The Fall se zove, neobičan je ful. Pogledaj si Panov labirint i The fountain recimo... Pročitaj Tihi zov Australije i Poruka iz zauvijek od M. Morgan te Afrička inicijacija od M.P.Some, a možeš i Vještičji san od F. Donner Grau.. super knjiga za progutati je od Coella 11 minuta. za početak evo  ma lijuuubiim teee !!!!! u make my day!!! a panow labirint pogledala cca milion puta he he
|
|
|
|
i`m sorry you are not exactly who you think you are  vjeruj i dalje u čvrste zakone materijalne stvarnosti.ti su zakoni potrebni da bi mogao žiwjeti.ali nemoj ograničiti swoje wjerowanje samo na njih.prihwati činjenicu da postoje i druge stwarnosti u koima wrijede drugačija prawila i zakoni...
|
|
|
Electrica
|
 |
« Reply #3 on: 24.11.2008. 14:23 » |
|
Tina preporučujem Vražje odmetnike,http://www.filmski.net/filmovi/2602/vrazji_odmetnici neki dan iszto bilo na telki,zakon film,pa onda recimo Alone in The Dark 1 i 2,pa recimo Krug ako već nisi isto jedan i dva,a od knjiga,to ču ti osobno posudit da tu sad ne pišem sve autore i naslove,vidjet čemo se pa ti posudim.
|
|
|
|
|
|
|
zrinx
|
 |
« Reply #4 on: 24.11.2008. 14:25 » |
|
piši piši pa da i drugi čitaju 
|
|
|
|
With my feet upon the ground I move myself between the sounds and open wide to suck it in I feel it move across my skin. I'm reaching up and reaching out.
|
|
|
Dovla
|
 |
« Reply #5 on: 24.11.2008. 14:27 » |
|
evo cisto par prijedloga sta sam ja pogledao u zadnjih par mjeseci: 24 hour party people http://www.imdb.com/title/tt0274309/The War on Democracy http://www.imdb.com/title/tt1029172/Idiocracy http://www.imdb.com/title/tt0387808/i totalno legendarni serijal Michael Tsariona - Origins and Oracles (originsandoracles.com) koji traje ni vise ni manje nego onak...40 sati! nema teme koju lik nije obradio i fakat ide u detalje...prejebeno http://www.michaeltsarion.com/a i toplo preporucujem Future By Design od Jacque Fresca
|
|
|
|
We are the music-makers, And we are the dreamers of dreams, Wandering by lone sea-breakers, And sitting by desolate streams. World-losers and world-forsakers, Upon whom the pale moon gleams; Yet we are the movers and shakers, Of the world forever, it seems.
|
|
|
Vivec
|
 |
« Reply #6 on: 24.11.2008. 15:04 » |
|
Richard Bach - Galeb Jonathan Livingston
možeš ju procitati 10 puta i svaki put se okrene još jedan kotacic u glavi.
|
|
|
|
" I painted over the wall of shame so freedom is ashamed no more. Inferno ruled too many years until the people chose the light. I put my faith in you,and give to you my colours bright. "
|
|
|
zrinx
|
 |
« Reply #7 on: 24.11.2008. 15:39 » |
|
kao i na svaku richard bach knjigu 
|
|
|
|
|
|
|
psihodelikk
Guest
|
 |
« Reply #8 on: 24.11.2008. 17:01 » |
|
recimo mozes procitati, ako nisi, "sto godina samoce" od od g.g. marquez.. zapravo, ma sve od marqueza  a za gledat mi reci zanr koji ti se svidja pa cu ti preporucit nekaj  s obzirom da imam stvarno tonu filmova na pameti 
|
|
|
|
|
|
|
vrtlarGljiva
|
 |
« Reply #9 on: 24.11.2008. 17:45 » |
|
Meni se nekak chini da vama svima treba malo manje "mind altering" filmova i knjiga.  Eo nesh za chistu zajebanciju: http://www.amazon.com/Bring-Me-Head-Prince-Charming/dp/0553354485Il ti na nashki, "Donesite mi glavu drazhesnog princa" - totalna fantasy komedija/parodija i meni jedna od najdrazhih knjiga ikad prochitanih. Chitali SF/fantasy ili ne, ovo je po meni must read naslov.
|
|
|
|
I mrak takodjer putuje brzinom svjetlosti... 
|
|
|
deimos
|
 |
« Reply #10 on: 24.11.2008. 17:52 » |
|
Od knjiga:
Procitaj od Philipa K. Dicka - A Scanner Darkly (Čitač tmine). Nije bas lagano stivo btw, no super je. Ima i film, radjen u nekoj cudnoj tehnici... Al knjiga je naravno bolja. Za razonodu procitaj od Terry Pratchetta neku knjigu iz Discworld serijala (nedavno je izasao i film "Colour of Magic" - pogledaj ga ak volis...fantasy)
|
|
|
|
|
|
|
Vivec
|
 |
« Reply #11 on: 24.11.2008. 18:05 » |
|
gospodar muha -neznam pisca ...
|
|
|
|
" I painted over the wall of shame so freedom is ashamed no more. Inferno ruled too many years until the people chose the light. I put my faith in you,and give to you my colours bright. "
|
|
|
drashan
|
 |
« Reply #12 on: 24.11.2008. 20:21 » |
|
Pa nisi valjda vec sve baltazare pregledala...? 
|
|
|
|
|
|
|
stallone
|
 |
« Reply #13 on: 24.11.2008. 20:32 » |
|
evil bong,smokers,jammed kannibal holokaust,the mist(2007),bomb the system,oceans deadliest(zadnji irvine-ov) into the wild,heavy metal(crtic) od knjiga nekaj od kastanjede
|
|
|
|
not our thoughts
|
|
|
beshumna
Tribe Initiate
|
 |