home info clanci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum
Welcome, Guest. Please login or register.
15.09.2019. 17:49
82.243 Posts in 6.111 Topics by 1.195 Members
Latest Member: vladec
TP.forum  |  Tales of the inexpressible  | 

Party: Start The Trance @ Dom Željezničara (24.01.09)..

Pages: 1 [2] 3 4
vulefu


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Spammer

Posts: 1.569
kaj nije to spika od prošlog puta? Mr. Green Laughing

ja ti pojma nemam Laughing

thinking about muuuuu ..
25.01.2009. 16:57
View Profile
Vivec


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Warrior

Posts: 248
 Željeznicar i nije baš za partijanje al meni se svidja (volim takve zabite rupe Very Happy ) a i separeji su mi dobri.. mislim da cu pocet tam ic na cugu..

Svaka cast na trudu i volji .  da je bilo manje ljudi bilo bi bolje. Zvuk malo krčkao al sve je to zanemarivo (bar meni) kad si sa dobrom ekipicom.  Nisao uopce pratio ko je puštao al ono sto se puštalo mi je dobro sjelo.

Rispekt (Goranu?) jer ima dobro pamcenje

" I painted over the wall of shame so freedom is
ashamed no more. Inferno ruled too many years
until the people chose the light. I put my
faith in you,and give to you my colours bright. "
25.01.2009. 18:24
View Profile
Kljaja


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Member

Posts: 133

Totalno nenadaren talent


sranja se dogadjaju...

ma,jedva chekam lijepo vrijeme i Gou pod suncem...

 

To to...kad će više

 Mr. Green

...
25.01.2009. 18:26
View Profile
sy


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Spammer

Posts: 1.299

(. Y .)


po meni, parti uspjeh ko nikad!  Very Happy
pelks, svaka ti dala, super set, jbg. steta sto te inner iskopcao tek kad si se zagrijao HAHAHAHA

nakon sto se murja pojavila, te kolektinog dangubljenja na cesti, odlazak na drugu lokaciju je bio pun pogodak. tamo parti bolji nego u domu zeljeznicara, em zraka, em mjesta za plesat, cak i prostor za zongliranje, a da ne zaboravimo i ping pong koji je na kraju neslavno zavrsio te se stol doslovno...prepolovio. LOL
bila je cak i radionica zongle u jednom trenutku. neki su dali sve od sebe, daisy respect! u carapama i svecanom odijelu, uciteljicu nista ne zaustavlja da predaje

massive, jbg, nismo bili ni u kutu, ni na rakiji...budemo drugi put  Wink

ma rispekt svima koji su sudjelovali i doprinjeli kako realizaciji samog partija, tako i atmosferi  Very Happy



http://www.youtube.com/watch?v=lx3qL4kvmMo&feature=channel
i don't know what they'r saying, but the way they say it makes me keep watching =)
25.01.2009. 18:51
View Profile
pelks


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Member

Posts: 186
stop the trance bi rekel prije,hehe..dvaput sam vido svaka ti dala,pa jebemu oce bit sta od tog? ; ) gehehehe,ajde zakon da vam se svidala zikica,malo smo se brze izmjenili u domu jer se u onom đumbusu ocekivalo da ce bit svaki cas prekinuto,al eto u "skvotu" totalna zajebancija,tridesetak uberrasplesanih ljudi,ko je htio pustat je pusto,jako ugodna atmosfera,zraka i mjesta gro.pivi taktak mozda malo i preveć : )
inner svakacast na zivcima i volji glede sranja na pocetku.
pozz
25.01.2009. 19:38
View Profile
dmt+


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Initiate

Posts: 37

C12H16N2


Zivila druga lokacija i drugi zvucnik koji je ipak na kraju odlucio sljakat...
 
  za MiB

Do kad ste ostali vi najuporniji?

Jel Bo nasho mob Laughing?

Nije beg cicija.
25.01.2009. 20:20
View Profile
Luka


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Member

Posts: 86

"luka-persen-odmah!"


da...druga lokacija je bila vrlo super.. Mr. Green

a zeljeznicki...bio je ok na kratko kad je zvuk proradio, al onda se nakupilo previse ljudi pa se nije moglo ni gibat kak spada.. Mad

...da...separei.... Neutral

al sve u svemu meni nije propala vecer da ga jebes.... Cool

hmm, what if I do this? 

            effect(cause)-effect(cause)-effect(cause)...
           /                      /
Cause-effect(cause)\-effect(cause)...
          \                       effect.
           effect(cause)\-effect(cause)----------effect...
                         effect(cause)-effect(cause)/-effect(cause)...

..Fuck!
25.01.2009. 20:46
View Profile
massive


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Spammer

Posts: 2.262

pasitimisli.


massive, jbg, nismo bili ni u kutu, ni na rakiji...budemo drugi put  Wink

a ništa, morat ćemo repete...

kürűza.
25.01.2009. 21:03
View Profile
sy


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Spammer

Posts: 1.299

(. Y .)


dvaput sam vido svaka ti dala,pa jebemu oce bit sta od tog? ; )
tja, znas kak se kaze,


http://www.youtube.com/watch?v=lx3qL4kvmMo&feature=channel
i don't know what they'r saying, but the way they say it makes me keep watching =)
25.01.2009. 23:46
View Profile
frost


Offline Offline

Rank: Tribe Member

Posts: 113
vidim da se zajebavate s lokacijama.
zašto ne probate organizirati u mediki nešto?
26.01.2009. 00:00
View Profile
Karahana
Moderator


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Spammer

Posts: 4.801

SY.... Ma jebanje u oko!!!


zašto ne probate organizirati u mediki nešto?



Ahem. Dakle, prejeben spontani nastavak partija. Na zalost nebu se vise nikad ponovilo na istom mjestu. Nije se ni trebalo desiti al eto ga. Twisted Evil Embarassed

Ko je bio bio je. Sto se tice Medike - bit'ce opet, al ne tako skoro u zescoj varijanti. Pelks odvrtio jeben set!

Postani hacktivist! --> hacklab01 @ AKC Medika
26.01.2009. 01:18
View Profile
cromagnon


Offline Offline

Rank: Tribe Warrior

Posts: 260
Pelks odvrtio jeben set!

word!

goa isto mmmm, pogotovo kad se tempo pod'go. woosh-fiju-krsh-woosh-blam-skvich

democracy is a failure. 'cause, let's face it: people are idiots!
26.01.2009. 01:46
View Profile WWW
Ratko


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Shaman

Posts: 835

Gustav





Twisted Evil Embarassed



Unrespekt borac unrespekt

22.02. Hypnodelix@Mocvara
22 - 28.7. Lost Theory Festival @ Gračac
26.01.2009. 09:33
View Profile
BronZe


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Spammer

Posts: 1.114

٩(-̮̮̃-̃)۶ PICEK!


 ccc... Mr. Green

internet marketing
atom based and amphetax
do drugs. meet new friends. do your friends. meet new drugs.
26.01.2009. 10:25
View Profile WWW
InNEr
Global Moderator


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Spammer

Posts: 2.004

profesionalni amater


nda.. u željeznicaru strava.. od muka po shivi s tehnikalijama, preko gužvetine (došlo bar 150 ljudi, a unutra ih stane možda 60, 70, tak da smo bili ko stojeće sardinice), nedostatka zraka, dima previše, strašno.. tak to više nećemo tamo radit..

pošto nije bilo šanse da se svi koji su došli naguraju unutra u isto vrijeme, masa ljudi je brijala ispred, neki su bili pijani i glasni, a to je, kako je bilo i najavljeno, prizvalo murju..

u 1:20 Tihomir (šef birtije; unatoč lošem prvom dojmu, na kraju se pokazao kao sasvim ispravan tip) mi veli - "gotovo je, zvala je murju", u pol 2 upadaju plavci, mjuza se glasi, birtija prazni, oprema pakira.. dvoje poznanika je bilo i hapšeno (pušteni su ubrzo, bez posljedica)..

tad sam već bio tolko ozlojađen i lud da sam bio spreman otić doma spavat i čim prije zaboravit na cijelu stvar.. par ljudi me nabrijavalo da se sredi agregat i da party premjestimo pod most što mi se nije dalo iz više razloga.. upalio sam partymobil i već krenuo razvozit opremu kad je neko (neću upirat prstom, znaju oni da su "krivi i odgovorni" Very Happy Wink ) reko - "idemo probat u skvot, ak je otključano, možemo tamo nastavit".. pošto je bilo usput, reko - "ha ajde, idemo vidjet"..

doletavamo nas 4 ispred, vrata otključana, pozdravljamo zaštitara i upadamo unutra.. nakon par minuta nećkanja, odlučujemo pospajat sve i malo tiše i u manjem broju nastavit tamo.. oko 2:15 palimo mjuzu, ubrzo se okupio i ostatak ljudi, nas 40ak najraspoloženijih (ko je htio nastavit, saznao je lokaciju).. party se pretvorio totalni raspašoj! čagica sam taka, svi se smiju, zajebavaju, raspoloženje na maximumu, možda dvoje troje ljudi sjedi ili mirno stoji.. tad sam tek shvatio koliko sam pogodio s nazivom partija, i koliko je to Start The Trance dobro oslikalo želje i težnje širokog trance puka..

do 7 smo tancali podjednakim intenzitetom, dok nisam (pomalo na silu) iskopčao pelxu opremu.. jebiga, znao sam da tamo ubiti nebi trebali biti, i nisam htio da itko ima problema zbog nas.. kad malo zatopli, i zakoračimo u prirodu a jedini i vrhovni autoritet nam bude sunce, držite me za riječ, nikad vam neću tako naprasno iskopčat mjuzu..

u 7:20 plejs je bio počišćen i polako smo se svi pokupili kućama..

što se glazbenog dijela tiče, mislim da je sve jasno, Pelx je neupitno bio zvijezda večeri.. vidi se da je revno radio na vožnji bicikla i sad ga vozi na zadnjem "ko pravi"  Mr. Green  vrtio je više puta kroz noć, i u tih par sati nije napravio više od par zamjetljivih grešaka, dok je izbor mjuze konstantno držao ekipu u transu.. ja bi volio da je bilo malo goastičnije, al šta-je-da-je, sam nek je trens!!
rpskt fryeru, već vidim da ćemo uspješno surađivat  Wink Razz
sebe neću previše komentirat, dok nije bilo tragično, bilo je komično   d'oh! peace.gif loving
jeiga, nisam baš puno vježbao vožnju bicikla a i teren mi je bio sklizak sa mjuzom koja je isla od 140 do 160 BPMa i nazad

al zato me moja Mrnjxača majstorski vadila tijekom našeg čušpajzolikog back2back-a, toliko dobro da sam joj na kraju prepustio nek ona radi sav posao, ja sam samo izabrao track s vremena na vrijeme i onda chagao okolo Very Happy a svoj solo nastup je odradila i više nego solidno! teško je bilo povjerovati da je u životu samo na par sati imala priliku poigrat se s pravim playerima.. riba, sam tak nastavi, bilo je vrijeme da se neka ženska uhvati djinga..  Applause

puštao je još i Krps na neko kraće vrijeme, također solidno.. ostalima je bilo žao što nisu ponijeli pernice.. Very Happy

eto, to je manje više to od mene, respect svima koji su se pojavili i pridonijeli atmosferi koja je fkt bila iznimna! vidimo se ponovo nekad skoro

boom.gif

p.s. @ Rale - nema Veco ništa s tim, on je actually jedini stišavao mjuzu i kroz cijelu noć brinuo brigu da nebi smetali nekog od susjeda.. hodao okolo, provjeravao koliko se vani jako čuje, čak smo i floor cijeli u 5 sati zaokrenuli nebili bučili što manje..
ok, možda nismo imali pravo tam napravit party, al jel bilo kakvih posljedica? prozorčić ćemo zakrpat, lokot zamjenit (btw, neznam ko i zašto je to potrgao), a stol za ping pong je praktički već popravljen.. susjedi se navodno jesu nešto bunili, ali dali attack ima ikakvih pravih posljedica zbog ovoga? napravili ste frku koda se neznam kaj dogodilo..

meni se više čini da je to sad pitanje (vašeg) autoriteta, što mi je malo smiješno kad takva isfuravanja dolaze iz redova bivših panxa i anarhista..






...a jednom sam htio plesati, kao što još nikada nisam plesao:
...htio sam plesati preko čitava neba...
26.01.2009. 10:38
View Profile
Pages: 1 [2] 3 4
TP.forum  |  Tales of the inexpressible  | 

Party: Start The Trance @ Dom Željezničara (24.01.09)..

    Jump to:

    0 Members and 1 Guest are viewing this topic.



    2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by Psihodelikk