nemam pojma, kolko sam skuzio pustaju pulsni signal od 15 Hz sta se moze vidjet na osciloskopu.. al ovo da se idem filat sa strujom mi je malo ono, too much.. opali me struja svako malo jos da se idem svjesno filat ko dijete.. a ovi veliki od fiberglasa i metala valjda isijavaju po cijeloj sobi taj signal.. radili su i orgonizatore velike ko soba da naprave protu efekt od TV tornja.. ne znam kako taj pulsni signal utjece na elektroniku.. sta ak to uzmem pa mi rikne synth?
pa to sam i implicirao, na neko sonicno oruzje.. tako se cini.. a zna se da su frekvencije ispod 18 Hz zabranjene.. to je ko neki opasni subwoofer u principu.. samo sto radi na bateriju od 9 volti pa nije tolko jak da bude destruktivan.. e sad mozda ove mrcine velicine sobe stvarno mogu onesposobit tv toranj..
jedan rodak je nekad ispaljivao rakete da rascisti oluju al ovi orgonizatori ma koliko nevjerojatni bili cini se da stvarno djeluju http://www.youtube.com/watch?v=gHqo01z_KJM
e sad ne znam koliko je to stvarno efikasno ali znam da su blizu mene postavili mrcine od odasiljaca koje bi trebalo roknut.. jer mikrovalovi sa tih odasiljaca su definitivno stetni..