| |
|
Administrator
| Gender:  |
|
imam mozda mjesto dva u autu za ljude iz zga...idem u ponedjeljak prijepodne, javite se na PM kome pase, znanje engleskog jezika dobrodoslo isto kao i manjak kriminalnog dosjea zbog lakseg prelaska granice
|
it is what it is and it doesn't owe you anything, it will spit you out the minute you think it does
|
29.07.2010. 22:29 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Offline |
|
Pozdrav ljudi, cura i ja krećemo iz Siska u utorak ujutro i dva mjesta u autu su nam prazna, pa ako nekog zanima, a usput je, nek se javi na PM. Kriminalni dosje naravno nepoželjan, granica i to...
|
| |
31.07.2010. 18:08 |
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Offline |
|
Sjecam se da sam negdje procitao da se moze ostat jos 2-3 dana al dont take my word for it.
Btw forum je jebeno optimiziran za mobitel internet, svaka cast.
|
|
01.08.2010. 12:07 |
|
|
|
|
|
| |
|
Administrator
|
Btw forum je jebeno optimiziran za mobitel internet, svaka cast.
ha ovisi koliko ti je brz mobilni internet 
|
There are two major products that come out of Berkeley: LSD and UNIX. We don't believe this to be a coincidence. --Jeremy S. Anderson
|
01.08.2010. 17:14 |
|
|
|
|
|
| |
|
Offline |
|
|
| |
01.08.2010. 20:33 |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
01.08.2010. 20:47 |
|
|
|
|
|
| |
|
Offline |
|
To me nervira sto ne mogu pogledati 5 prognoza a da su barem 80% iste...
Ugl, ako bude padalo prve 2 noći nije mi to TO, druga stvar ako bude lokalni pljusak ko prošli put jednom i bok....
No dobro, bumo vidli.....
|
| |
01.08.2010. 21:10 |
|
|
|
|
|
| |
|
Administrator
|
da, ziher cu odustat od festivala na temelju vremenske prognoze  cekam cjelu godinu cut liveove kao sto je sun control species...can't wait 
|
it is what it is and it doesn't owe you anything, it will spit you out the minute you think it does
|
01.08.2010. 21:11 |
|
|
|
|
|
| |
|
Offline |
|
Yep, recimo ja gledam prognozu na ozorafest.hu i prema njima prognoza je california sunshine, man with no name, green nuns, mr. Peculiar, asura, shpongle, younger brother, cell, c.b.lifeforms, aes dana, tripswitch itd.
|
|
01.08.2010. 21:14 |
|
|
|
|
|
| |
|
Offline |
|
Heheheh
MA sve pet ljudi, samo me zanimalo kako dišete glede te kiše itd....zanima me dal bi išli i da je prognoza generalno kišovito? JA recimo ne bi...iako isto jedva čekam festival, ne u istoj mjeri ko neki =) al svejedno =)
|
| |
01.08.2010. 21:24 |
|
|
|
|
|
| |
|
Administrator
|
gle, worst case scenario, pada ko blesavo, ti si u satoru kojeg si prethodno ucvrstio kak spada...ili sjedis na chillu koji je natkriven i chillas...ili sjedis na sanku/kuhinji...
|
|
01.08.2010. 21:32 |
|
|
|
|
|
| |
|
|
da, ziher cu odustat od festivala na temelju vremenske prognoze  lol, potpis
|
What's the most resilient parasite? An Idea. A single idea from the human mind can build cities. An idea can transform the world and rewrite all the rules. Which is why i have to steal it.
|
01.08.2010. 23:47 |
|
|
|
|
|
|