home info clanci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
08.09.2010. 09:30
74.631 Posts in 4.388 Topics by 940 Members
Latest Member: Summonerrusel1952
TP.forum  |  Tales of the inexpressible  | 

feestgedRuis with Khainz @ Ghent, Belgium (29. 05. 2010)

Pages: [1]
Dovla
Administrator

Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Spammer

Tim

Dok je vecina vas smugnula istocno prema osijeku ja sam pobjego sjevernije, u Belgiju...jos jedna svirka kod iste ekipe koja me zvala za novu godinu, samo ovaj put skupa sa Khainzom...

Nekima je mozda poznatiji po full on projektu Freakulizer iako zadnjih par godina ne izdaje pod tim imenom, stovise mislim da je jedan od onih koji je jako uspjesno napravio prijelaz na mnml/prog/tech/128 klopklop zvuk

anyway let za belgiju koma, CroatiaAirlines ima neke shitne avione za tu relaciju...ali stigo na vrijeme i nakon sto sam ostavio stvari u hotelu odveli me jest svinjska rebrica u all you can eat restoran...neznam zasto kod nas nema ovakvo nesto...vjerojatno zato jer bi si neko od nasih ljudi dao ekstra truda da najede jos 10 ljudi na isti racun ...uglavnom grozno koji hedonizam, Gent ima valjda 500 restorana jedan do drugog svi...nemres ostat gladan da oces, cijene su malo skuplje iako ne puno ako uzmemo u obzir da je standard gore veci tipa 3-4 puta, nakon vecere otiso spavat..

sljedeci dan sam shvatio da se moj dolazak poklopio sa nekim ulicnim sajmom tako da je bilo gro standova sa svim zivim i nezivim...usporedbe radi jedina razlika u cjelom kapitalizam ludilu od hrvatske je sto gore uz one standardne multinacionalne brandove i njihove ducane postoji jednako jaka zastupljenost domacih proizvoda tipa ono bakini kolacici...imam feeling da smo mi valjda pokupili samo najgore od zapada...al dobro ajde i kod nas postoji neki pomak po tom pitanju

nakon sto sam prehodao cjeli grad otisao sam do kluba gdje se tek postavljao sound, bilo mi je drago vidjet da prva stvar koju je tonac krenuo radit je mjerit buku u decibelima...opet, nesto sto kod nas valjda nitko ne radi i zbog cega sam primoran kupit cepice za usi...anyway nakon jos jedne vecere (grozno znam ) otiso sam odspavat u hotel (bezuspjesno) i pripremit se za set u 5 ujutro...

dosao u klub skupa s khainzom taman prije njegovog livea...sve je vec bilo krcato i atmosfera je bila odlicna, super sound, pozitivni ljudi i zajebancija...

khainz je odvrtio solidan live, nadao sam se malo vise stvari sa njegovog albuma koji ipak ima malo vise trens utjecaja nego njegove novije stvari...nakon sat vremena livea odvrtio je jos i sat vremena dj set u slicnom stilu kao i njegova mjuza, dosta tribal i tehnoidno, pred kraj malo vise progresivnije ala weekend heroes...

2 sata mog seta mi je proletilo sam tak, totalni gust...krenes razmisljat dal ces imat dovoljno mjuze i da li ce neko drugi odvrtit neke stvari koje hoces i ti da bi na kraju ispalo da imas i previse mjuze i da nitko nije ni priblizno nesto slicno pustio

skupio se spat tih par sati i ujutro nakon dorucka jos malo bauljao po gradu..u zadnji cas se sjetio kupit cokolade, nakon jos malo druzenja s ljudima trk nazad na avion i doma...najgori let nazad u zivotu, brutalna turbolencija skupa sa djetetom koje cvili sve u 16 iza mene, doso doma premoren, nervozan, ljut i spavo 10 sati, zalim artiste koji rade dve svirke za vikend i lete dulje od 2 sata igdje

u svakom slucaju jos jedno prekrasno iskustvo, sve vise poznatih ljudi i opcenito osjecaj ko da sam doma Smile

next stop Ruigoord

ps set je snimljen i bice online uskoro a fotke su na facebooku

it is what it is and it doesn't owe you anything, it will spit you out the minute you think it does
03.06.2010. 16:40
View Profile WWW
Sykosonik

Rank: Tribe Leader

bitno da si ti jeo Mr. Green nije da nemaš mjesta Cool

nemojte jest GMO. to je judeomasonska urota.
03.06.2010. 19:37
View Profile WWW
Bip
TP.crew

...fotke govore sve...vidi se da si u elementu Wink
...zakaj nisi obučen bio u gusara?...ili pirata? Smile
04.06.2010. 01:25
View Profile
BronZe

٩(-̮̮̃-̃)۶ PICEK!

da, vidjeh fotke. sjajna atmosfera! Smile locafan.

kul web
djabe mjuza
do drugs. meet new friends. do your friends. meet new drugs.
04.06.2010. 09:19
View Profile WWW
Jack the Tripper

Rank: Tribe Member

Buy the ticket, take the ride...

ali stigo na vrijeme i nakon sto sam ostavio stvari u hotelu odveli me jest svinjska rebrica u all you can eat restoran...neznam zasto kod nas nema ovakvo nesto...
Ima navodno u West Gate-u neki kineski, platis 100 kuna, i rokaj.. Very Happy

Nego, cini mi se kao zanimljiv provod, sve u svemu, ali tebi kao da je uvijek casa napola prazna.. Smile

Oh, you can't help that... We're all mad here. I'm mad. You're mad.
04.06.2010. 14:04
View Profile
Dovla
Administrator

Tim

Nego, cini mi se kao zanimljiv provod, sve u svemu, ali tebi kao da je uvijek casa napola prazna.. Smile
kad se vratim doma i sjednem za komp onda je, drugi svijet jebiga Wink

btw u west gateu ima all you can eat japanski al nema prometa kolko sam cuo...nebi bas jeo ribu koja stoji danima

it is what it is and it doesn't owe you anything, it will spit you out the minute you think it does
04.06.2010. 14:10
View Profile WWW
Dovla
Administrator

Tim

evo snimka mog seta s partya

http://soundcloud.com/dovla/dj-dovla-feestgedruis-make-up-club-gent-belgium-29-05-2010

20.07.2010. 23:03
View Profile WWW
DraCo

btw u west gateu ima all you can eat japanski al nema prometa kolko sam cuo...nebi bas jeo ribu koja stoji danima

Jeo 2x. Nikad ništa nije bilo. Sve bilo svježe i dobro. Sad su i cijene spustili, ali se preuređuje. Pa ne radi. Smile

I nije đepeniz, nego je asian! Mr. Green

hardcore life
means
hardcore tools
means
hardcore rules

Sessions // in dA mix :: free promo hosting
21.07.2010. 00:59
View Profile WWW
Karahana
Global Moderator

SY.... Ma jebanje u oko!!!

Jeo 2x. Nikad ništa nije bilo. Sve bilo svježe i dobro. Sad su i cijene spustili, ali se preuređuje. Pa ne radi. Smile

I nije đepeniz, nego je asian! Mr. Green

Premocno idemo tamo da team building ka dobijemo milijardu kuna od grada.

Postani hacktivist! --> hacklab01 @ AKC Medika

SYTD Festival 2011 - BRIJUNI - Global psychedelic paradise - Upad 500€ presale only MORE INFO SOON!!!
21.07.2010. 10:22
View Profile
Pages: [1]
TP.forum  |  Tales of the inexpressible  | 

feestgedRuis with Khainz @ Ghent, Belgium (29. 05. 2010)

Jump to:

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

2002-2009 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by Psihodelikk