home info clanci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum
Welcome, Guest. Please login or register.
11.12.2019. 12:43
82.243 Posts in 6.111 Topics by 1.195 Members
Latest Member: vladec
TP.forum  |  Tribe events  |  Arhiva  | 

07. 02.. '14 CARNIVAL TRENS PARTY @ Galileo bar (zvjezdarnica) RIJEKA

Pages: [1]
*fraulein daisy*


Offline Offline | Gender: Female

Rank: Tribe Member

Posts: 176


Predstavljamo vam Carnival Trens Party!
Vođeni dobrim iskustvom s prošlogodišnjeg psihodeličnog karnevala, odlučili smo ponoviti dobru zezanciju i opet ponuditi riječkom karnevalu jednu novu dimenziju našim malim umaškiranim plesnjakom s početkom u 22h.
R.I.P. Tenk i svi ostali pali suborci, ove godine plesat će se pod zvijezdama na vec dobro uhodanom flooru Galileo Bara (zvjezdarnice).  Za organizaciju će se potruditi novo-nastali, religiozno-umjetnički kolektiv KulT, uz podršku Kluba Mladih Susajda i sveprisutni deco-team, a dobru atmosferu na podiju će odrzavati redom:

Ogologo- nova nada riječke trance scene, vrti noćni full On i teži sve novijm zvucima uvijek izmjenjive visoke produkcije tog žanra.

N-teropod- rezident sekte kult, auditivno ne preza ni od čega, pa se u njegovim setovima zna čut od islamskih melosa do tvrdog dramenbejsa,  noćas možemo od njega očekivati groovie bass linije, svađu ejlijena i mučenje robota.

Stikk- vec dobro poznato ime riječke scene. Iako Krkan, vrtio je od Punta pa sve do Maribora, a pušta crni, tvrdi FullOn, gotovo twilight - pun floor zagarantiran!

BigFoot- također viđano ime na događanjima po Rijeci - a i šire.  Rodom s Cresa gdje je i skovao zanat po predivnim divljinama Outdoor akcija po otoku. Vrti čitav raspon psihodeličnih ugođaja, od sunčano svijetlih do ponorno mračnih, a ovom prilikom uveselit će nas dubokim basevima mračnih atmosferičnih forest žvakanja koja će prijevremeno spalit pusta i prizvat nam vanzemaljce direkt u Zvjezdarnicu!

Zato dođite -  Ludi i umaskirani, kako bi upotpunili doživljaj... a i kako bi platili manje  Cool

jer:


✡ Upad:
20kn - prije ponoći ili maskirani
30kn - poslje ponoći

la la la la la la
03.02.2014. 12:49
View Profile
Pages: [1]
TP.forum  |  Tribe events  |  Arhiva  | 

07. 02.. '14 CARNIVAL TRENS PARTY @ Galileo bar (zvjezdarnica) RIJEKA

    Jump to:

    0 Members and 1 Guest are viewing this topic.    2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by Psihodelikk