home info clanci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum
Welcome, Guest. Please login or register.
24.05.2019. 16:12
82.230 Posts in 6.103 Topics by 1.195 Members
Latest Member: vladec
TP.forum  |  Tribe events  |  Arhiva  | 

Party: PISTOLERO #9 / AKC Medika / 16-01-2015

Pages: [1]
pistolero


Offline Offline

Rank: Tribe Warrior

Posts: 360

PISTOLERO #9

AKC Medika / 16-01-2015 / Petak / Start: 22:00
30kn do 23 / 40kn do ponoći / 50kn kasnije

ATTACK / GREY ROOM / CHAKKA’S ROOM

U petak 16. siječnja 2015. Pistolero slavi deveti rođendan na 3 floora, a lokacija je AKC Medika. Kao glavni gost nastupa svestrani i supertalentirani Karl Haniche iz engleskog Brightona sa svoja tri psy-breaks-trance projekta: Mr. Mirra, Electric Mirror i Organic Hybrid uz kvalitetnu i respektabilnu domaću podršku koju čine Kirg, Zmayo, Morph, Pelks, Val Vashar, Winpa, Vrx, Zu-Bam, Pipal i Lindarski a slušat će se cijeli niz stilova kvalitetne underground elektronike. Za vizualni dio cijele priče zaduženi su Wild Bronco, LiteMotif, Tanja & 400 Zečeva i Hypnodelix VJ tim uz Area 51 psihodelične dekoracije. Parti počinje u 22, a upad je 30kn do 23, 40kn do ponoći i 50kn kasnije.

Breakbeat / Psy-Breaks / Tech-Funk / Techno / Dark-Prog / Psy-Trance / Night-Fullon / Psy-Dub / Dub / Reggae

Line up:

MR. MIRRA
[Pentaprism / Broken Records / Animal Trax / UK]
www.soundcloud.com/mr-mirra

Mr. Mirra je jedan od najkvalitetnijih psy-breaks projekata na sceni. Njegov se stil može opisati kao mračni, masni i mljackavi psihodelični breakbeat uz sveprisutnu psy produkciju i svemirske elektro ulete. Sve to garantira da će se odlično uklopiti u postulate breakbeat rasturačine. Trake i remikseve objavljuje na etiketama kao što su Pentaprism, Broken, Animal Trax itd...

ELECTRIC MIRROR
[Pentaprism / World People / Phar Psyde / UK]
www.soundcloud.com/electricmirror

Electric Mirror kvalitetom spada u sam vrh svjetske psy-trance scene. Zvuk koji predstavlja se može  opisati kao debeli, teški i masni psihodelični trens uz povremene breakbeat i dubstep ulete uz prisutnu mračnu atmosferu. Etikete na kojima se pojavljuju Electric Mirror trake i remiksevi su World People, Phar Psyde itd.

ORGANIC HYBRID
[Pentaprism / Bom Shanka / Timecode / UK]
www.soundcloud.com/organichybrid

Organic Hybrid predstavlja fuziju između čovjeka i stroja. Rezultat toga je superplesni, robotični i kvalitetni psytrance koji ne ostavlja ravnodušnim i tjera na ples. Organic Hybrid trake i remiksevi se mogu pronaći na respektabilnim etiketama kao što su Bom Shanka, Timecode, Peak Records itd.

KIRG
[Pistolero]
www.official.fm/pistolero.recordings

Kirg je Pistolero rezident i jedan od pionira nuskool/psy/breaks zvuka u HR. Vrtio je širom Hrvatske i regije, te dijelio pozornicu sa mnoštvom faca. Voli malo žešći zvuk, a njegovi su setovi pun pogodak za svakog plesača. U zadnje vrijeme, setovi su mu kombinacija psybreaks zvuka i mračnog prog-tech-trensa.

MORPH
[Hypnodelix]
www.soundcloud.com/ba-morfije

Morph je član Hypnodelix kolektiva, u sklopu kojeg je, osim vizualnog identiteta i grafičkog dizajna, zadužen za psy-breaks/tech-funk varijantu, a nisu mu strani ni noćni fullon zvuk ili opušteni beatovi.

ZMAYO
[Pistolero Rec]
www.soundcloud.com/zmayo

Zmayo je već dugi niz godina na sceni i konstantno se trudi promovirati kvalitetnu glazbu, pogotovo breakbeat i njegove fuzije sa različitim stilovima. Sukladno tome, prošle je godine pokrenuo i Pistolero Recordings, a njegovi se eklektični setovi uglavnom mogu opisati kao psy-tech-trance-breaks.

PELKS
[SyntaxSense]
www.soundcloud.com/pelks

Pelks aktivno sudjeluje na sceni već nekoliko godina. Vrti tehnički vrlo dotjerane setove i konstantno prati trendove na psihodeličnoj sceni. Njegovi se setovi mogu opisati kao high-tech-fullon-psytrance

VAL VASHAR
[Zenon Rec]
www.soundcloud.com/val_vashar

Val Vashar je dugogodišnji rezident Ministarstva Psihodelije, te label DJ Zenon Recordsa i već dugi niz godina neumorno radi na širenju trens kulture unutar i izvan granice Hrvatske. Iako voli razne trens stilove, te često odrađuje i chillout setove, uglavnom vrti psy-minimal-prog-tech varijante. Za Glitchy.Tonic Records je iskompilirao odličnu "Perun" kompilaciju...

WINPA
[Hypnodelix]
www.soundcloud.com/winpa

Winpa je relativno kratko na psihodeličnoj sceni ali se već može smatrati rutinerom u dj vodama, a djeluje u sklopu Hypnodelix kolektiva. Vrti superkvalitetne i mračnije varijante trensa, od dark/psygressive brija do fullon/forest vožnji. Također, u zadnje vrijeme se bavi i video u Hypnodelix VJ timu.

LINDARSKI
[Pistolero]
www.official.fm/pistolero.recordings

Lindarski je Pistolero rezident i specijalist za dub i slične opuštene beatove. Njegova se selekcija proteže od francuskog i UK duba, do povremenih ezgotičnih dubodeličnih uleta sa raznih strana svijeta.

PIPAL
[Chillibar / Ministarstvo Psihodelije]
https://soundcloud.com/ratko-b

Pipal je jedan od pokretača Chillibar serijala, downbeat-chillout projekta kojem je glavna svrha da bude opuštena glazbena čitaonica. Također dugi niz godina djelovao je kao organizator/DJ u sklopu projekta Ministarstva Psihodelije, a odvrti sve što je etnodelično, dubodelično i atmosferično.

VRX
[Digitron Soundsystem]
www.soundcloud.com/digitron-sound-system-vrx

Vrx je jedan od osnivača Digitron Soundsystema, prvog pravog Soundsystema u Hrvatskoj, namijenjenog dub/reggae glazbi. Osim ideje dobrog sounda, jedna od ideja Digitrona je i promicanje pozitivnih ideja te informiranja ljudi da postoji i drugačiji pogled na svijet, te drugačiji način života od onog "zadanog" televizijom i babylonskim načinom konzumersko-bezidejnog "umiranja".

ZU-BAM
[Trip To Zion]
www.facebook.com/trip2zion

Zu-Bam je jedan od pokretača i prvih članova Trip To Ziona. Vrstan je dub selektor i vrti širok raspon dubodeličnih stilova, od chill duba, preko psy-duba do steppersa.

MC CHAKKA
[Zion Crew / Golem / AKC Crew]

MC Chakka uvijek zakuha atmosferu i natjera sve prisutne na ples i smijeh. Djeluje kao vokalna potpora mnogim live izvođačima dnb-a, duba, breaksa i dubstepa. Surađuje sa somborskim Zion Crew-om, sa Popayom je izbrijao hip-hop materijal kućne izrade, a roka i sa svima ostalima koji ga imaju hrabrosti pozvati. Redovno se pojavljuje na mnogim regionalnim festivalima i surađuje samo sa iskrenim barabama kao što je Brain Cabbage, Bamwise, Digitron, Lazy Face itd. a uskoro se očekuje i novi materijal (Fat Apokalipsa Dub) na kojem surađuje sa Haris Piltonom.

MARMELADA
[Vrx / Zmayo]
www.facebook.com/marmelada.hyperdelica

Marmelada je projekt sa bazom u Chakka's Room-u. Pokrenuli su je Vrx (Digitron Soundsystem) i Zmayo (Pistolero) zbog kroničnog nedostatka vremena za preslušavanje ploča iz njihovih kolekcija. Osim što bazično vrte dub/reggae (Vrx) i breakbeat/psy-breaks (Zmayo) u Digitron Soundsystem i Pistolero projektima, na Marmeladi puštaju živopisni koktel gomile glazbenih žanrova i stilova isključivo sa vinila, u mogućim i nemogućim kombinacijama, a naglasak je na organskom zvuku i zafrkanciji.

+Video

HYPNODELIX VJ team

LITEMOTIF

TANJA & 400 ZEČEVA
[Žen / Pistolero]

WILD BRONCO
[Pistolero / LiteMotif]

+Deco

AREA 51Podrška:
www.attack.hr
www.reggae.hr
www.terapija.net
www.uesmag.com
www.trancepleme.com
www.muzikanastruju.com
www.klubskascena.hr
www.klubikon.com
www.jacbri.com
www.beat.hr

04.12.2014. 20:35
View Profile
pistolero


Offline Offline

Rank: Tribe Warrior

Posts: 360
dodan line up  Cool

21.12.2014. 21:31
View Profile
pistolero


Offline Offline

Rank: Tribe Warrior

Posts: 360
dodan flajer / kompletirana najava. Vidimo se uskoro  Cool

06.01.2015. 23:24
View Profile
pistolero


Offline Offline

Rank: Tribe Warrior

Posts: 360
free upadi  Razz

10.01.2015. 11:21
View Profile
Pages: [1]
TP.forum  |  Tribe events  |  Arhiva  | 

Party: PISTOLERO #9 / AKC Medika / 16-01-2015

    Jump to:

    0 Members and 1 Guest are viewing this topic.    2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by Psihodelikk