home info clanci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum
Welcome, Guest. Please login or register.
03.07.2020. 18:23
82.249 Posts in 6.116 Topics by 1.195 Members
Latest Member: vladec
TP.forum  |  Tribe events  |  Arhiva  | 

Party: SUB ZERO @ Attack 12.12.14

Pages: [1]
pistolero


Offline Offline

Rank: Tribe Warrior

Posts: 360


U petak 12.12. u Klubu Attack predstavljamo SUB ZERO, novi klupski program koji promovira underground i/ili eksperimentalnu bass muziku neovisno o žanru. Puštaju pokretači i rezidenti ZMAYO (Pistolero), LO PEAKS (Bamwise/Jahstice Sound) i NOISEA (Echo Terrorists), a kao headliner prvog izdanja dolazi nam SAPLEO (Volumen).

SAPLEO [Volumen]
https://soundcloud.com/sapleo

Sapleo je u kratko vrijeme postao sastavni dio scene s uvijek svježim DJ setovima. Ljubitelj je mračnijeg, dubokog dubstepa i drum'n'bassa s istančanim smislom za fin i čist, a istodobno dubok i prljav zvuk.

ZMAYO [Pistolero Rec]
https://soundcloud.com/zmayo
http://pistolerorecordings.bandcamp.com/

Zmayo je već dugi niz godina na sceni. Kao dio Pistolero AV kolektiva, trudi se promovirati kvalitetnu glazbu, pogotovo breakbeat i njegove fuzije s različitim stilovima. Njegovi se setovi uglavnom mogu opisati kao psy-tech-trance-breaks, a lani je pokrenuo i Pistolero Recordings, digitalni freestyle elektronski label koji je dogurao do četvrtog izdanja. Ovom prilikom vrti nešto drugačije, eksperimentalnije i u šarenijem BPM rasponu.

LO PEAKS [Bamwise/Jahstice Sound]
https://soundcloud.com/lo-peaks

Svoje glazbene ukuse počeo je razvijati na techno partijima 90-ih da bi se kasnije potpuno predao dub i reggae muzici. 2005. godine priključuje se Jahstice Soundsystemu, a par godina kasnije s Dr. Robijem i Vrxom pokreće Digitron Soundsystem, već uvelike poznat na dub/reggae sceni. 2007. sudjeluje u osnivanju novog glazbenog projekta Bamwise, a 2010. ulazi u projekt Ital Jam. Usporedo s tim svoj glazbeni stil nadograđuje u novoj glazbenoj struji - dubstep. Kao dubstep DJ i producent jedan je od pokretača DUBstep Klub večeri u Klubu Attack, koja se zasnivala na mračnom dubstep zvuku. U posljednje vrijeme, zbog sve jače potrebe za svježim dubplateovima, na sve većoj domaćoj sceni ("dub is THE shit"), svoju produkciju i dj-setove temelji na "strictly dubwise".

NOISEA [Echo Terrorists]
www.facebook.com/pages/Echo-Terrorists/211003498942393

NOISEA (Echo Terrorists) oduvijek je začarana bass frekvencijama. Muziku počinje puštati zaintrigirana dosta mračnom stranom dubstepa dok se bavila organizacijom u Trip to Zionu. U setove brzo uvodi i druge žanrove poput noisea, industriala, dark ambienta, ostajući fokusirana uglavnom na dubstep, ali i breakcore.

VJ LITE MOTIF
https://www.facebook.com/LiteMotifVideo

LiteMotif je živopisni video projekt grupe entuzijasta koji će vas odvesti u paralelnu stvarnost. Njihov rad je pun vizualnog eksperimentiranja i interakcija, mapiranja i video postavki koje sjajno nadopunjuju prostor te pretvaraju klubove i festivalske pozornice u jedino mjesto za tulumarenje na kojem želite biti. LiteMotif čine Bamwise VJ tim i Wild Bronco...


Petak, 12.12., 23-05h, upad free do ponoći, poslije minimalna donacija 20 kn.

08.12.2014. 19:12
View Profile
Pages: [1]
TP.forum  |  Tribe events  |  Arhiva  | 

Party: SUB ZERO @ Attack 12.12.14

    Jump to:

    0 Members and 1 Guest are viewing this topic.    2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by Psihodelikk