avex prevario bi se za vibrasphere, newport, newport (son kite remix), purple floating su vise nego plesne stvari, iako melodicnije rasturaju floor... da ne govorim o produkciji i na nacin kak funkcioniraju u vecem klubu... neke stvari jesu uspavljujuce to je fact...
Imaju taj jedan hitic i to je to (newport) ali sat vremena takve muzike bi uspavalo gotovo cijeli floor osim nekih zagrizenih progressivaca.
vision and canedy je gubica, ali nista posebno sto nisam cuo od marc visiona s earegulara, mozda malo veselije, marc vision ga ipak malo odfura u mracnjavu... imam osjecaj da je vision and canedy radjen dosta po nekakvoj sabloni, jednostavan chordic, perkusije, groove, nista pretjerano novo... skolski
Marc Visionov 12" sa earregulara o kojem pricas ustvari i je vision & canedy pise lijepo po w+p tko je radio stvar. Ovo o shabloni stoji ali i techno je shablonska muzika pa je popularan, sve je stvar u groovu, ljudi dodju na party se isplesat i zele slusat sto bolje ritmove,groovove a ne nekakvu sta ja znam avangardu.
Al fakat mi se neda o tom s tobom pricat vise tak da je ovo moj zadnji post na ovu temu.