Očito ne pričamo o istom albumu... Ono na što ja mislim nikako nije 2 godine staro. Stvar "Vibrafon" mi je ostala u sjećanju kao izvrsna... strahovito nadrealističan pristup produkciji ali i vrlo kvalitetno isproducirano.

Pogledat ću doma naslov albuma i godinu izdanja. Moguće je da sam pobrkao lončiće

moguce....ja govorim o albumu fraktalik fraternity izdanog 2003 godine na digital structuresu, evo ti i link:
http://www.psyshop.com/shop/CDs/dig/dig1cd013.htmlstvar vibrafon je izdana 2001 na plastik park kompilaciji progopoly i kolko me sjecanje sluzi kvaliteta produkcije je na toj stvari sigurno jos gora nego na albumu
kritika bi u ovom slucaju bila opravdana kada bi se svi vi koji prigovarate za razne tehnikalije actually radili mjuzu bolje od njih pa bi taj savjet imao smisla...davor je postao low quality clip nemasterirane stvari od par minuta na forum...mislim ja sam inace za bilo kakvu kritiku, ali ja se upravo zato ne diram tehnikalija, jer se ne bavim produkcijom i znam da ako se raspisem naveliko o tome da nitko ziv (osim producenata) nece znat o cemu pricam...
al sam vi kritizirajte, ne smeta to meni toliko...ja i dalje mislim da stvar nevalja zato jer davor na petom akordu nije 2 sekunde dulje drzao stisnut gumb na synthu