home info clanci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum
Welcome, Guest. Please login or register.
22.02.2020. 07:02
82.244 Posts in 6.112 Topics by 1.195 Members
Latest Member: vladec
TP.forum  |  Tribe events  |  Arhiva  | 

A.u.d.i.o.d.e.v.l.i.s.h. presents P.E.N.T.A.30./April.2k5.

Pages: [1]
-=Audiodevlish=-


Offline Offline

Rank: Tribe Initiate

Posts: 27
A.U.D.I.O.D.E.V.L.I.S.H.
presents
**The PENTAFILES**
30./April.2k5. @ K4.Ljubljana


*Vecer peklensko pokajocih psytrance ritmov*


-=Devlished Peoples' Floor::

****Live Act****

PENTA (Auraquake rec./ RUSSIA )
 Teaser 1
 Teazer 2
 Teazer 3

Djs::

Togetherness (Naveen VS Zvuk)(A.D.&L.o.P/ Kr)

Cu (AudioDevlish/ Lj)


-VISUALS On DEVLISH Floor::
DEKAOS (K4)

-DEKORACIJA::
A.D.  & DEKAOS
 

-=Pro-grass productions::

Krizs
Ille Gal
Mike Carismo
Umax
Bandel

-ProGrass Visuals::
Rasta on the mouse

   Info:
V goste tokrat prihaja eden izmed najbolj udarnih artistov psy scene, sicer prvotno iz Rusije, sedaj živeci med San Franciscom in Portugalsko, PENTA! Live act se bo pricel okoli 1:30 AM.
Z devilizacijo K4 bo pricel Cu z bolj globoko progresivnim bobnenjem, sledil pa bo glavni gost Penta !  Norisnico pa bo  zakljuci duo Togetherness. Torej, zopet se obeta peklenska psihadelija na velikem floru »omiljene« K4.
 
Na malem floru tokrat zasedba ekipe Pro-Grass-Crew. Ekipa mladih ustvarjalcev se predstavlja s svojo produkcijo. Pro-Grass-Crew bo letos praznoval svojo tretjo obletnico delovanja. Za sabo imajo že kar nekaj kvalitetnih eventov, kjer ste imeli priložnost slišati celotno ekipo z razlicnimi gosti. Tokrat pa malce drugace... Fantje ves cas pridno ustvarjajo in v tem casu se jim je nabralo obilo lastnega materiala, ki ga bodo delili z vami. Za zvocno podobo bodo skrbeli Krizs, Ille Gal, Mike Carismo, Umax in Bandel, vizualni del pa bo zapolnil Vj Rasta on the mouse.


 

-=Penta:

Nikita Tselovalnikov aka Penta oz. Ruski »psy-trance killer« je odrastel v Leningradu (danes St. Petersburg), kjer je igral v številnih rock, punk in industrial bendih, danes pozabljenih nekje v zgodovini... Nori ruski duh in odtrgan smisel za glasbo, sta ga odnesla preko luže - le kam drugam, kot pa v San Francisko, orto-liberalno mesto odtrgancev.
Projekt Penta je zacel delovati nekje proti koncu 2000. leta, sprva namenjeno le za užitke prijateljem, kasneje pa je Penta postal nuja, osebna izpoved Nikite. Zaradi inovativnega pristopa, novih motivov psihadelije preko mocnega intenzivnega ritma, je Penta kmalu postal resen projekt na San-Fran dance sceni, od koder ga je po izdaji prvenca »Pentafiles« izstrelilo v globalno ožilje psy-trensa. Album je definitivno eden od mejnikov Psytrance glasbe. Mediji njegov ''sound'' opisujejo kot Melodic Dark Psychedelic Trance – žlehtnobe poln psy z dovolj ekstenzivnimi melodijami, ki pustijo vdih potreben na ponovno explozijo ritma... Njegovi komadi se nujno pojavljajo v setih top psy DJ-ev, kot tudi v setih kar najbolj underground tribeov... Po svetovni turneji, se je vrnil domov v studio, kjer procesira novi album, ki izide nekje spomladi na njegovi lastni založbi »Auraquake«... Na veceru Audiodevlish se bo Penta seveda predstavil kot Live Act, v vsem sijaju..

 Web:
www.pentafiles.com
www.auraquake.com


-=Vstop:

do 23ih: 1300 SIT
letak, študenti, dijaki: 1500 SIT
ostali: 1800 SIT


.... Party je posvecen preminulemu prijatelju,kolegu in gonilni sili Hrvaske punk-trance scene, Shekiju aka dj Kobayagi . Rest In Peace BROTHER .. ..

****
   'Late at night, my mind would come alive, with voices and stories I gave myself up to, longing for transformation.'

****
http://www.labsofperception.com
audiodevlish@gmail.com
14.04.2005. 19:02
View Profile WWW
Pages: [1]
TP.forum  |  Tribe events  |  Arhiva  | 

A.u.d.i.o.d.e.v.l.i.s.h. presents P.E.N.T.A.30./April.2k5.

    Jump to:

    0 Members and 1 Guest are viewing this topic.    2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by Psihodelikk