nisam mislio dalje nista pisat, ali da odgovorim jos na ovih par postova sta su mi ostali visit

sto se tice dja i prilagodjavanja ekipi slazem se s dovlom, puno vise cijenim dja koji publiku ufura u svoj film, a ne obrnuto jer to kad tad zavrsi u 'klupskim dizalicama'
mislim da me niste skroz dobro shvatili. primjeri da to nije u suprotnosti s onim sto sam ja rekao. jedno je ufurati publiku u svoj film, a jedno je bez da pogledas u njih tupit po svome. sad karikiram, ali po ovome kako je dovla odgovorio na moj komentar ispada kao da bi dj, sad da mu se pola podija dere, daj cecu, daj turbo folka, trebao to pustit, isto kao sto ne bi trebao pustit ni neki podzanr trancea kojeg on nije planirao tu vecer. ali nekakve interakcije s publikom na floru bi trebalo bit. u suprotnom, opet ponavljam, ne bi nam uopce trebao dj.
sto se ovoga za prilagodavanje seta publici tice ja to gledam ovako...zamisli si sad da das nekom slikaru paletu boja i kazes mu da slika sta god hoce, taj bi vjerojatno bio sav sretan...pa mu onda uletis i kazes, e daj malo vise zelene boje, daj smanji s crvenom, ova zuta ti nevalja...itd...ubijas kreativnost...ista stvar je s mjuzom...ja sam prije partya banelu
opet karikirani primjer, jer je ovo ipak trebao biti trance party a ne umjetnicki performance iliti pustaj sta hoces:
ako si pozvao covjeka da ti nacrta drvo, a on nacrta velikog macka i jednu malu grancicu na podu, da li je to opravdano? po toj logici bi on bez beda mogao doc pustat kuruzu i nitko mu ne bi smio prigovorit, umjetnicka sloboda, a sad bas mislim da u tom slucaju i ne bi tako blagonaklono prosao

"... ak je 200 ljudi plesalo,fuckalo ..."
aha, to sam jos htio prokomentirat, uzasno mi ide na zivce kad rulja fucka i dere se po floru, a koliko sam skuzio po postovima ipak sam otisao prije nego je postalo najgore. zanimljivo kako ti 10 debila medju 200 ljudi moze pokvarit cijeli dozivljaj. pa nismo njih valjda dosli slusat? istina, na ovom konkretnom nisu imali puno za pokvarit, ali zalosno je sto se to dosta cesto desava...

sjecam se jednog partya, plesem, uzivio se u muziku, i neki lik iz cistog mira pocne u nekom svom ritmu jodlat:"au au au au...", kao da ga neko bode u guzicu u pravilnim vremenskim razmacima ili tako valjda urlas na narodnjake, nisam siguran. nakon 5 min takve torture vise ti bas i nije do plura, nego pocnes razmisljat kako bi mu najradje zabio tu vilicu kud god vec, ok, smiris se, odes drugdje, ali opet ti je razj... dozivljaj...
ok, opet ja malo zabrijao, idemo dalje...
normalna, osim nekoliko forsera tu i tamo koji se 'trude' kako je to skylined nazvao. ok, nije da ja nisam forser. cudim se dovli - ono, tip totalno ravnodusno stoji i u trenutku poludi kada dj pusti neku njemu dobru stvar i jednostavno odskace iz vidokruga - kao da zeli dju pokazati sto je dobro a sto nije :p
btw, slicna stvar je bila i samnom, razbacam se na par zakon stvari i dalje plesem po inerciji dok to ne fadeouta... onda stanes (i po volji pizdis

) i cekas novu dobru stvar. a po toj "metodi" cini mi se da je i vecina flora plesala...
tamo negdje sredinom avexovog seta nabrijana ekipa straga pizdi sto avex ne pusta zesce i deru se "prestani srat vec jednom!", "ajmooo!", i slicno u momentima tisine. pitam se da li je to neka techno ekipa ili ekipa sa skyline/psiha sindromima sa ovog foruma
ne ni u ludilu usporedjivat moj "sindrom" sa sindromom one "tvoje" tzv. "techno" ekipe koja se derala i fuckala po podiju, iako mislim da sam to vec pokrio sa proslom izjavom.
eto, mislim da ovaj post rezimira moj pogled na ovaj party a i neke teme koje su se povodom njega nasle otvorene, again, nhf to anyone

ps, meni su mirisni stapici fora, ali to je valjda isto stvar ukusa