home info clanci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum
Welcome, Guest. Please login or register.
25.09.2021. 21:55
82.269 Posts in 6.119 Topics by 1.195 Members
Latest Member: vladec
TP.forum  |  Tribe events  | 

Pravila, pročitajte prije postanja!

Pages: [1]
Dovla
Administrator


Offline Offline | Gender: Male

Rank: Tribe Spammer

Posts: 4.887

NyanNyan


Tribe events je forum namjenjen isključivo za najavu psytrance partya i partya usko vezanih za našu scenu. Prilikom najavljivanja možete odabrati prefix za vaš događaj, prefixi su:
  • Party
  • Festival
  • Slušaona
  • Okupljanje

Isto tako mozete odabrati ikonu zemlje u kojoj se party nalazi. Imajte na umu da se festivalom smatra bilo koji događaj koji traje dulje od 3 dana, ako radite party sa dvije večeri onda ga nemojte trpati u kategoriju festivala. U slušaone spada bilo koji manji događaj u nekom kafiću ili klubu a da ne traje cjelu noć i da glazba nije uglavnom plesna. U okupljanja spadaju bilo kakva predavanja, debate, prezentacije i slično. Ako ste si dali truda i upisali sve bitne informacije o nekom partyu/festivalu itd onda će moderatori vaš događaj staviti u kalendar.

Molim vas sve koji postate najave partya na forum i saljete ih meni na mail da ih saljete na najave@trancepleme.com. Bip ureduje najave na sajtu kroz taj mail i meni olaksava posao. Dakle molim vas nemojte najave sleti meni niti na info mail od tranceplemena nego na najave@trancepleme.com i takoder pokusajte biti sto kraci i sto jednostavniji. Podaci koji nam trebaju su:

Ime Partya/Festivala/Slusaone
Grad
Klub/Lokacija
Datum
Upad
Lineup
Deco
Extra (VJi, performansi etc)
Napomena (da li se cijena karte mjenja, kako doci do lokacije, kolko traje party etc)


uvelike nam olaksavate posao ako posaljete mail s ovim informacijama i ako ih na ovakav nacin sortirate...isto tako vas molimo da ne ostavljate duple postove u international djelu foruma i tribe gatheringu za vasu najavu...international dio sluzi samo za razgovore na engleskom a ne za najavljivanje partya izvan hrvatske/srbije/slovenije

takoder bi vas zamolio da ne saljete velike flyere, fotke i bilo kakve druge nepotrebne stvari koje nam samo otezavaju dodavanje najava na sajt...ukratko...keep it clean and simple. Na forumu je ipak dozvoljeno postati flyere za party no svejedno vas molimo da ne pretjerujete sa veličinom i količinom slika. Isto tako vas molimo da ne spamate vlastitu najavu za party samo da bi digli topic na vrh foruma, ako ste nešto zaboravili dodat onda rađe editirajte prvi post koji ste započeli.

I jos jedna bitna stvar za kraj, zabranjeno je stavljati najave partya koje u sebi ne sadrze neki minimum osnovnih informacija kao sto su lokacija, datum i barem dio lineupa. Dakle najave koje u sebi samo sadrze TBA ce biti izbrisane, pogotovo ako je datum partya udaljen vise od par mjeseci. Izuzetak ovog pravila su veci festivali

We are the music-makers, And we are the dreamers of dreams, Wandering by lone sea-breakers, And sitting by desolate streams. World-losers and world-forsakers, Upon whom the pale moon gleams; Yet we are the movers and shakers, Of the world forever, it seems.
13.02.2006. 18:42
View Profile WWW
Pages: [1]
TP.forum  |  Tribe events  | 

Pravila, pročitajte prije postanja!

    Jump to:

    0 Members and 1 Guest are viewing this topic.    2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by Psihodelikk