home info clanci recenzije galerije profili intervjui downloads linkovi forum mail impressum
Welcome, Guest. Please login or register.
25.09.2021. 23:20
82.269 Posts in 6.119 Topics by 1.195 Members
Latest Member: vladec
TP.forum  |  Tribe events  | 

Party: MOLEKULAR @ ATTACK - 18-01-2019

Pages: [1]
pistolero


Offline Offline

Rank: Tribe Warrior

Posts: 360


U klubu AKC Attack, u petak 18.01.2019. na rasporedu je prvi Molekular, a riječ je novom serijalu partija u organizaciji Pistolero Recordingsa fokusiranog na underground i futuristički psytrance zvuk. Na prvom Molekularu vrti provjerena domaća dj ekipa (Pila, Fidel, Mayix i Aquilux), dok je za video zadužen LiteMotif.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Info:

MOLEKULAR @ ATTACK

File under: Psytrance / Darkfullon / Forest / 145+

Petak, 18-01-2019, 23-07, 30kn do ponoći a 50kn kasnije

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Line up:

PILA [Forestdelic records]
www.soundcloud.com/pila-na

Pila kao psytrance dj prvi put nastupa na Seasplash Festivalu 2007. godine na flooru Ministarstva Psihodelije, a u idućoj sezoni postaje resident DJ na istoimenim večerima u Močvari. Od tada često svira na mnogim psy zbivanja u Zagrebu i šire.  Zvuk relativno mijenja iz seta u set, ali uglavnom pušta nešto mračniju kombinaciju fullona i foresta. Trenutno je label DJ slovenske etikete Forestdelic Records.

FIDEL [Psyebancia / Tribalizer]
www.mixcloud.com/fidelmodemfestival

Fidel je prekaljeni majstor psytrance zvuka kojeg vrti skoro 20 godina (nekima je znan i kao Sekkt sa Tribalizer psy serijala). Fidel će dubokim forest brijama svim prisutnim plesačicama i plesačima osigurati ključanje mašte i kaleidoskopsku sliku na potezu mozak-oko.

MAYIX [Pistolero Recordings]
www.soundcloud.com/m-a-y-i-x

Mayix (aka Zmayo) odlično vrti razne elektronske stilove, a na Molekularu će odraditi kvalitetnu dark/fullon setčinu. Dugo je godina na sceni kroz Pistolero partije, a osnivač je i urednik Pistolero Recordingsa na kojem okuplja glazbenike iz cijelog svijeta.

AQUILUX [Hypnodelix / FM]
www.soundcloud.com/djaneaquilux

Aquilux je, osim što vrti psytrance, i dio chill/downtempo dvojca Chillin Glow, te rezident DJica na Hypnodelix večerima te jedna od organizatorica FreeMental Festivala. Muzika koju možete očekivati u njezinim setovima može se opisati kao night fullon.

LITEMOTIF video [Pistolero Recordings / MoDem Festival]
www.facebook.com/LiteMotifVideo

LiteMotif je video projekt utemeljen isključivo na DIY principima. Radi na klupskoj video scenografiji, kreiranju videa i video scenografije kako za velike festivalske pozornice, tako i za klubove.

Artwork: Kiwi
Sound: Lo Peaks
Light: Andrija Santro

FACEBOOK EVENT

11.01.2019. 19:08
View Profile
Pages: [1]
TP.forum  |  Tribe events  | 

Party: MOLEKULAR @ ATTACK - 18-01-2019

    Jump to:

    0 Members and 1 Guest are viewing this topic.    2002-2011 © Trancepleme.com | Design by Dovla, coding by Psihodelikk